Moji milí neočkovaní

Co navrhujete dělat místo očkování, aby to zpomalilo nákazu a nezahltilo naše zdravotnictví? Já vedle očkování nic jiného, alespoň nějak účinného, nevidím.

Nekonečné diskuse a výpady nemají valného smyslu. Jitří společnost a znepřátelují pomalu i rodiny zevnitř. Hledě na skvělou a sofistikovanou kritiku naší vlády, jak nezvládá krotit epidemii, je současně zajímavá otázka, zdali mají tak špatné vlády i v dalších zemích, kde epidemie roste. Možná to vůbec souvislost s rozhodnutími vlád nemá mnoho společného. Různě oblíbené vlády dělají relativně stejná opatření. Okoukávají nátlaky na společnost a odvažují se i nařizovat zcela iracionálně neukázněným.

Naše opozice zakrývá bezradnost, která cloumá celou Evropou a udržuje lidi v naději, že opraví špatná, zcela špatná či doplní chybějící rozhodnutí. V zásadě dělá vláda celkem, co musí a snaží se nyní velmi ohlížet na názor opozice, který je ovšem nečitelný a nejasný. Nelíbí se mi morálně, že se do poslední chvíle snaží opozice vytřískat z kovidu politický kapitál.

Jedním receptem by bylo, že by neočkovaní převzali kovidové jipky a odhalovali neúčinnost očkování a dokumentovali, jak zcela jinak lze omezit nákazu a umírání. Rád si vyslechnu skvělá jiná řešení aktuální situace. Nenechte nás očkované zbytečně umírat.

Autor: Zdenek Horner | neděle 21.11.2021 12:32 | karma článku: 22,14 | přečteno: 762x