„Schváleno EU“. A basta!

Finanční trhy prokazují totální neschopnost správně pochopit nařízení Evropské komise. Euro stále padá a náklady na půjčky stoupají. Mohou za to nenažraní bankéři, živení tučnými bonusy ze státní pomoci.

Brusel proto v nejbližší době vydá nařízení, které finančníkům - ale i médiím, které jsou zcela jistě pod jejich neblahým vlivem - zakáže jiný než oficiálně schválený výklad. Razítka „EU approved“ už jdou do výroby v jedné utajené belgické tiskárně.

Když Brusel rozhodne, že Řecko je zdravé, bude zdravé. Stejně tak zdravé jako Španělsko, Portugalsko a Irsko. Bez debat.

I běžní občané EU budou své pochybnosti ohledně finančního zdraví Evropy předávat podatelně Berlaymontu. Odpovědný úředník pak rozhodne, zda jde o pochybnosti oprávněné nebo zhoubné.

Převýchovné ústavy budou vybudovány z protikrizových poplatků nenasystných bank a podobných institucí. Bude využito objektů po zrušených ratingových agenturách, které svými neodpovědnými závěry tak dlouho svinily evropské ovzduší.

Kritika Evropské komise, Rady EU a Evropské rady včetně všech jejích členů bude napříště zakázána. S jedinou výjimkou: o Hermanu Van Rompuy si může každý říkat co chce. Kvůli tomu byla přece funkce prezidenta zřízena. Konec konců, bere za to přes 20 tisíc.

Jak chápat Brusel bude určovat Brusel, ne nějací překupníci. EU approved

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Tomáš Hořejší | pátek 5.11.2010 0:41 | karma článku: 18,49 | přečteno: 1100x