Rompuy a spol: víc jak 150 euro za oběd prostě nedají

Nedalo by se na těch euro-summitech nějak vydělávat? Dodávat jim občerstvení, kaviár, šampaňský a tak? Škoda, tendr na catering už byl uzavřen (16. září, 20 mil euro na 5 let). Nějaká jiná možnost? Jedna by tu byla… stále ještě běží možnost dostat se na seznam restaurací zajišťující oficiální a pracovní obědy a večeře pro prezidenta Rady, generálního sekretáře, diplomaty a další významné úředníky.

Teď ještě mít tu restauraciJ… Co není může být. Při hledání bych doporučoval brát v úvahu, že Rada EU poptává hned tři druhy „závodního stravování“.

1) Restauraci do 30 kilometrů od svého sídla u rond-point Schuman. Měla by mít oddělený salonek pro 40 hostů. Cena celého menu ne víc než 150 euro bez dph na osobu. Hodnotit se bude i podle Michelin Guide a Delta Guide… Takže jedna, dvě nebo tři hvězdy můžou dost pomoct.

2) Restaurace „jen na něco malého a rychlého“, do dvou kilometrů od centrály. Se salónkem pro 12 lidí. Maximálně 60 euro na osobu (plus 21% dph). Prostě jak říkám, na rychlovku něco probrat se sekretářkou…

3) Dovoz do domu: pro 2 – 40 lidí, z restaurace typu 1). Cena stejná, víc jak 150 euro nedají.

Více o EU na Bruselské spojce (byznys, zakázky, tendry v Bruselu)

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Tomáš Hořejší | středa 26.10.2011 8:05 | karma článku: 17,19 | přečteno: 1037x