Pokyny pro stávkující: kde koupit pralinky a co podpálit

I já na dnešek vyhlašuju stávku a připojuji se k leteckým dispečerům, řidičům bruselské MHD a Evropským odborům, kteří dneska hodlají totálně paralyzovat širší centrum Bruselu. Protestujících proti vládním škrtům prý bude 100 tisíc. Počítejte se mnou, kluci. Co jiného bych také dnes mohl dělat, že? Stejně se díky vám nikam nedostanu.

A taky doufám, že ta zhruba tisícovka autobusů, kterými odboráři přijedou, zaparkuje u nás u baráku. A že řidiči nechají puštěnej motor, aby to těm eurobyrokratům pořádně osolili.

Já měl odboráře vždycky rád. Vyzývám proto českou delegaci – prý vás přijede na 300 – ať si u mě vyzvedne adresy několika nejlepších bruselských pralinkáren a obchodů s pivem. Ať se nevracíte s prázdnou. Heslo: ŘEKNĚME NE ÚSPORÁM!!! POŘÁDNĚ TO ROZTOĆÍME!!!

Ale možná že s vámi přijede i Vladimír Špidla (viz můj včerejší blog) a ten vám už ukáže co kde a jak... Navíc by mohl trochu vyfutrovat stávkový fond, dva tři komisařské příspěvky na zábavu by se hodily...  

Ps: Ve večerních zprávách dostanete větší prostor pokud se vám podaří zapálit Justus Lipsius – neboli hlavní budovu Rady EU – v době, kdy tam budou jednat ministři financí EU. (Adresa je Boulevard Roi Albert II číslo 5.)

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Tomáš Hořejší | středa 29.9.2010 7:40 | karma článku: 17,36 | přečteno: 1136x