Bin Ládin se ožral košer vínem, proto ho dostali...

Tomu se říká ideální půda pro parádní PR-operaci. Možná spíš PSYOP... A Obama vyhraje volby, jak jinak.

Samotný zásah na Usámu vidělo jenom pár vzájemně propojených jedinců, takže ti teď můžou tvrdit prakticky cokoli. A taky, že tvrdí. Všechno je rázem jinak.

Z „mučedníka na útěku“ je bohatý a zhýčkaný terorista: Usáma žil, na rozdíl od svých spolubojovníků, v přepychu. Ve vile za milion dolarů. (A když se zavede telefon a internet tak možná za dva, realitní trh v Pákistánu reaguje okamžitě…)

Z „neohroženého bojovníka“ je rázem zbabělec: při americkém zákroku se totiž schovával za vlastní ženu (Hilary to viděla na monitoru).

 V dalších dnech se ještě dozvíme, že Ládin si do své haciendy objednával pizzu z Pizza Hut, občas kuřecí křídla z KFC a pod postelí měl zmuchlanou fakturu z nejluxusnějšího islámbádského escort servisu… (to s tím košer vínem už by bylo moc).  

A tohle všechno teď víme jenom díky tomu, že George Bush dovolil CIA mučit vězně na Guantánamu. Promluvili totiž jenom díky waterboardingu (zapřísahá se teď Bílý dům), takže všechno, co bylo, bylo správné a z dnešního pohledu je to tedy plně ospravedlnitelné. Howgh.

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Tomáš Hořejší | úterý 3.5.2011 12:31 | karma článku: 11,14 | přečteno: 1152x