Výkřik ublíženého

V úterý dne 17.4 byl pan František Hoffman, zastupitel z KSČM odejit z dozorčí rady Kongresového centra Praha.

Asi to pan Hoffman nese velice těžko, jelikož 20.4 se objevil na Parlamentních listech tento výlev
http://www.parlamentnilisty.cz/arena/politici-volicum/Hoffman-KSCM-Zustanu-rebelem-i-kdyby-se-certi-zenili-229946Nyní se bude hodit citace z článku zveřejněného na iDnes v roce 2008 ""Srovnám-li pana Béma s předchůdci, ční výš. Skvěle vystupuje, v rozpočtech je velký šetřil a kontrola za jeho éry nabrala na vážnosti. Vliv pana Janouška je zbytečně démonizován,“ říká Hoffman, který se podle svých slov s Janouškem také přátelí. Označuje jej za muže, který má štěstí, protože se u něj "sbíhají zajímavé informace“." A nejenom informace!!!

Pan Hoffman byl předsedou Kontrolního výboru na Magistrátě v době, kdy se vesele a nadšeně rozjížděla Opencard, kterou z titulu své funkce prověřoval. Bez komentáře!
Stejným způsobem se zhostil funkce předsedy Kontrolního výboru v tomto volebním období na Praze 11. V podstatě kontrolovaný kontroluje kontrolovaného. Však se panu Hoffmanovi také přezdívá, dámy prominou, "komunista s modrým ptákem". Dámy ještě jednou prominou. Ostatně on sám se považuje již mnoho let za stínového člena ODS, jak nedávno nechtěně nahlas prohlásil na zastupitelstvu Prahy 11.

Bohužel pan Hoffman je ze své funkce předsedy Kontrolního výboru na Praze 11 neodvolatelný, jelikož jej koalice na Praze 11 potřebuje jako (chtěl jsem napsat jako sůl, ale to je slabé) vzduch k dýchání. Čemuž se ostatně při poměrech sil na Praze 11 nedá divit. Z 39 míst v zastupitelstvu má koalice 20, čili těsná většina, a tak jsou pro ni hlasy tří komunistických zastupitelů více než potřebné. Viz např. http://www.top09.cz/regiony/praha/regionalni-organizace/praha-11/pomyleny-exposlanec-ods-jiri-janecek-9485.html

Jen mám pocit, jak si znova čtu článek pana Hoffmana, že zrovna ODS byla stranou, která vznikla z toho "cinkání klíčemi", jak pan Hoffman zmiňuje. Neboli dle jeho názoru byla převážně ODS tou stranou, která "přinesla do této země nevídanou korupci, rozkrádání, zločinnost". No a najednou mi to neštymuje s těmi předešlými odstavci, kde pana Hoffmana taky cituji.

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Honza Mareš | neděle 22.4.2012 10:10 | karma článku: 14,33 | přečteno: 876x
  • Další články autora

Honza Mareš

Najdi rozdíl

8.4.2016 v 14:22 | Karma: 11,84

Honza Mareš

Nešvary Jedenáctky VS

7.7.2014 v 16:15 | Karma: 8,42

Honza Mareš

Hašek "nelhal"

31.10.2013 v 9:00 | Karma: 13,09