Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Vyšetření sobotních incidentů je v zájmu organizátorů i 15000 pokojných a slušných lidí

Každá doba má svého Zifčáka, své provokatéry, kolaboranty a pár radikálních pitomečků. Z oficiálních médií se nedozvíme včas ani správné počty účastníků, zato se co nejrychleji dozvíme, jak řádily skupiny neonacistů, čím to asi?

Pro mladší generace, které neví, kdo to byl Zifčák a pro zapomnětlivce připomenu, že při demonstracích v roce 1989 sehrál roli mrtvého studenta Martina Šmída, jehož údajná smrt vyburcovala statisíce lidí a zdiskreditovaný režim následně padl. Jednalo se o agenta StB, který pronikl mezi studenty s jediným úkolem, vyvolat dojem, že policie zabila při střetu mladého člověka. Na tomto divadle se podílela i sama vládnoucí Komunistická strana a tehdejší vláda. Zifčák později tvrdil, že cílem bylo pouze udělat takové změny, které by zabezpečily prosperitu tehdejšího skomírajícího režimu a výměnu jeho špiček. Zájem na rozpadu Východního bloku a změnách režimu měly však i západní státy a USA. Celý listopad 1989 byl tak pečlivě zinscenovaný s pomocí tajných zahraničních služeb, řízených disidentů a agentů Státní Bezpečnosti. 

Dnes jde světovému establishmentu naopak o to, aby se současné režimy udržely, aby se dále uskutečňovaly globální a multikulturní vize, aby se plnil program EUROMED (dlouhodobý plán EU na přijímání uprchlíků), aby oslabovaly národní státy, mísily se rasy, aby byly jednotlivé státy a jejich obyvatelé více svázáni a lépe ovladatelní v zájmu mocností, korporací a bankovního sektoru. Za chvíli se ani nenadějeme a máme tu podepsanou TTIP a CETU (smlouvy volného obchodu a investic s USA), na které se, díky problémům s migrací, tak nějak, možná účelově, zapomnělo. Co ještě se bude muset stát, aby Evropa oslabila a povolila?

V sázce je ohrožení celé Evropy a tím pádem i ČR nekontrolovatelnou migrační krizí, islámskou rozpínavostí, terorismem, hrozbou válek. Podle posledních zpráv je v Evropě mezi běženci už na 450 000 islámských bojovníků a počet migrantů se meziročně zdesetinásobil. To je daleko nebezpečnější situace a skutečné ohrožení lidí, než jaké bylo tehdy v devětaosmdesátem! 

Přesto jsou umlčovány projevy odporu veškerými prostředky. Politická hnutí, strany, skupiny i jednotlivce, kteří na situaci a imigrační nebezpečí v Evropě dlouho upozorňují (např. Úsvit už od voleb do Evropského parlamentu v květnu 2014) je třeba dehonestovat, pošpinit, onálepkovat, případně i nějak potrestat, obvinit a čekám, že i zakázat. Zájmem naší vedoucí garnitury a kolaborujících médií je lhát občanům a dezinformovat. Musí se přece pořádně ukázat jací jsou demonstranti extrémisté, neonacisté a fašisté. O sobotních akcích se proto nepsala, neříkala a neukazovala pravda. Upozornilo se hlavně na incidenty, které se dají dobře propagandisticky zpracovat. Nikdo z politiků, pisálků a zpravodajů se prvotně nezabýval tím, že takové události mohou být zinscenované, vyprovokované, účelově způsobené, neuskutečnily se ani v centrech demonstrací, ale na jiných místech Prahy, mimo oficiální shromáždění. 

Takové věci, jako jsou mediálně známé incidenty ze soboty, by měly být proto co nejdříve vyšetřeny a to nejlépe nezávislou komisí. Je třeba zjistit, kdo vhodil nikoli zápalné lahve, ale světlice do "centra pro uprchlíky" na Žižkově, jestli to centrum nebylo nějak chatrné a čirou náhodou nepotřebovalo zrovna trochu opravit, obdržet následně nějakou tu finanční injekci třeba od pojišťoven, či od státu atd. Je nutné jasně prokázat, kdo byli zakuklenci z Thunovské ulice a proč nebyli nejdříve legitimováni, když tam tak dlouhou dobu stáli vedle Policie v klidu maskováni, což je podle zákona nepřípustné, čekali v pohodě na Antifu, a proč se nechali řídit jak beránci.

V každém případě je potřeba si uvědomit a připomenout, že každá doba má svého Zifčáka, své provokatéry, kolaboranty i pár radikálních pitomečků. Unáhlené soudy médií, spekulace politiků, pisálků, ničemu neprospívají. Stojme pevně nohama na zemi!

Vyšetření sobotních incidentů je i v zájmu organizátorů všech shromáždění a hlavně v zájmu takřka těch 15000 slušných a pokojných demonstrantů,  kteří do Prahy přijeli ze všech koutů republiky vyjádřit svůj nesouhlas se současným stavem imigrační krize a není jim lhostejný osud naší vlasti a celého evropského kontinentu. 

 

P.S. Ještě bych chtěla vzkázat lidem, kterým my, vlastenci (nikoli náckové a fašisti), říkáme velmi mile, sluníčka, že každá doba nemá jen svého Zifčáka, své provokatéry, kolaboranty a pár radikálních pitomečků, ale má i lidi dobré vůle, kteří tomu všemu stále bezmezně věří a skáčou řídícím garniturám po staletí na špek!

Má úcta všem a poklona pokojným a slušným účastníkům, autorka.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Autor: Jiřina Holotová | úterý 9.2.2016 19:53 | karma článku: 41,89 | přečteno: 1946x
  • Další články autora

Jiřina Holotová

Slovensko a Česko, jiné příčiny, podobné motivy?

Zažnout vlnu protestů v neposlušných zemích V4 by se někomu náramně hodilo. Těžko říct, že tomu tak skutečně může být. To, co se ale odehrává teď v obou zemích, má opravdu motivačně mnoho podobných indicií.

6.3.2018 v 2:34 | Karma: 42,48 | Přečteno: 2731x | Diskuse| Politika

Jiřina Holotová

Která fakulta zas dala zápočet studentům za inscenaci protestu proti kardinálu Dukovi?

Dnešní protest proti kardinálovi Dukovi před Arcibiskupským palácem byl tristní inscenací se slabým scénářem i režií. Pár studentů v maskách se postupně v kruhu kácelo na zem, když čtyři z nich louskali připravený text.

14.2.2018 v 16:13 | Karma: 44,73 | Přečteno: 5336x | Diskuse| Politika

Jiřina Holotová

Pražská kavárna se mění na pražskou plivárnu!

Nevyšlo to, nevyšlo! Hodně lidí se vrhá do řek a na koleje vlaků, hodně lidí chce emigrovat, hodně lidí si rve vlasy z hlavy :-), ale hlavně, hodně lidí plive jed kde může! Přijmout výsledek svobodných voleb je nemyslitelná věc!

30.1.2018 v 6:53 | Karma: 43,93 | Přečteno: 3358x | Diskuse| Politika

Jiřina Holotová

Manipulátoři a Popravdě se trefili do vlastní nohy, když sami šíří dezinformace

Tváří se profesionálně, ale sami jsou amatéři. Vydávají se za pravdu, ale sami šíří lži a dezinformace. Radí voličům, ale sami používají manipulace. Dávají odborné rady profesionálům, ale sami nemají informace ověřené.

18.1.2018 v 17:56 | Karma: 41,11 | Přečteno: 3122x | Diskuse| Politika

Jiřina Holotová

Ohrazuji se proti tvrzení, že je členství Jiřího Drahoše v Římském klubu konspirací!

"Finále voleb doprovodí válka lží". Na tenhle článek jsem narazila dnes v Plzeňském deníku, objevil se na sedmé straně všech regionálních tištěných novin. Deník a deník.cz slibuje, že bude na lživé zprávy upozorňovat dále.

16.1.2018 v 17:21 | Karma: 40,47 | Přečteno: 4229x | Diskuse| Politika
  • Nejčtenější

Stovky amerických obrněnců se v řádu dnů nepozorovaně přemístily do Česka

2. května 2024  17:21

Několik set vozidel americké armády včetně obrněnců Bradley nebo transportérů M113 se objevilo ve...

Nahá umělkyně za zvuků techna házela před dětmi hlínou. Už to řeší policie

3. května 2024  10:10,  aktualizováno  13:43

Policie prošetřuje vystoupení, ke kterému došlo na Akademii výtvarných umění (AVU). Umělkyně a...

Podvod století za 2,4 miliardy. Ortinskému hrozí osm let a peněžitý trest 25 milionů

29. dubna 2024  6:21,  aktualizováno  13:19

Luxusní auta, zlaté cihly, diamanty a drahé nemovitosti. To vše si kupoval osmadvacetiletý Jakub...

Auto vyjelo z vozovky a srazilo tři lidi. Žena zemřela, dvě vnučky jsou zraněné

2. května 2024  16:40,  aktualizováno  3.5 12:38

Osobní auto srazilo dnes odpoledne v Čáslavicích na Třebíčsku ženu a dvě děti. Žena srážku...

Zemřel bývalý místopředseda ODS Miroslav Macek. Bylo mu 79 let

1. května 2024  12:58

Ve věku 79 let zemřel bývalý místopředseda ODS a federální vlády Miroslav Macek, bylo mu 79 let. O...

Objednávka USA a Británie, prohlásilo o obvinění z útoku ve Vrběticích Rusko

3. května 2024  17:35

Obvinění Ruska z podílu na výbuchu v muničních skladech ve Vrběticích v roce 2014 jsou...

Do školy v Litvínově vnikl muž. Policie ho zadržela poblíž kvůli jiné krádeži

3. května 2024  8:31,  aktualizováno  17:16

Desítky policistů, hasiči i záchranáři se ráno sjeli k litvínovskému gymnáziu. Důvodem bylo...

CNN Prima NEWS vysílá už čtyři roky, k výročí připravuje nové pořady

3. května 2024

Zpravodajská stanice CNN Prima NEWS přinese divákům ke čtvrtému výročí zahájení vysílání nové...

Škody po požáru v Mionší jsou malé, prales podle hasičů zřejmě někdo zapálil

3. května 2024  11:46,  aktualizováno  16:54

Hasičští experti se vrátili do terénu, aby vyšetřovali příčinu požáru v pralese Mionší v Dolní...

  • Počet článků 140
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4285x
Žijeme v překotné době a záleží na každém z nás, jakým směrem se bude svět ubírat, zda ve společnosti převáží zdravý selský a racionální rozum, nebo zda se necháme vmanipulovat do světa plného nesvobody, diktátu, zvrácených ideologií a hodnot, do světa orwellovského typu.