Vyšetření sobotních incidentů je v zájmu organizátorů i 15000 pokojných a slušných lidí

Každá doba má svého Zifčáka, své provokatéry, kolaboranty a pár radikálních pitomečků. Z oficiálních médií se nedozvíme včas ani správné počty účastníků, zato se co nejrychleji dozvíme, jak řádily skupiny neonacistů, čím to asi?

Pro mladší generace, které neví, kdo to byl Zifčák a pro zapomnětlivce připomenu, že při demonstracích v roce 1989 sehrál roli mrtvého studenta Martina Šmída, jehož údajná smrt vyburcovala statisíce lidí a zdiskreditovaný režim následně padl. Jednalo se o agenta StB, který pronikl mezi studenty s jediným úkolem, vyvolat dojem, že policie zabila při střetu mladého člověka. Na tomto divadle se podílela i sama vládnoucí Komunistická strana a tehdejší vláda. Zifčák později tvrdil, že cílem bylo pouze udělat takové změny, které by zabezpečily prosperitu tehdejšího skomírajícího režimu a výměnu jeho špiček. Zájem na rozpadu Východního bloku a změnách režimu měly však i západní státy a USA. Celý listopad 1989 byl tak pečlivě zinscenovaný s pomocí tajných zahraničních služeb, řízených disidentů a agentů Státní Bezpečnosti. 

Dnes jde světovému establishmentu naopak o to, aby se současné režimy udržely, aby se dále uskutečňovaly globální a multikulturní vize, aby se plnil program EUROMED (dlouhodobý plán EU na přijímání uprchlíků), aby oslabovaly národní státy, mísily se rasy, aby byly jednotlivé státy a jejich obyvatelé více svázáni a lépe ovladatelní v zájmu mocností, korporací a bankovního sektoru. Za chvíli se ani nenadějeme a máme tu podepsanou TTIP a CETU (smlouvy volného obchodu a investic s USA), na které se, díky problémům s migrací, tak nějak, možná účelově, zapomnělo. Co ještě se bude muset stát, aby Evropa oslabila a povolila?

V sázce je ohrožení celé Evropy a tím pádem i ČR nekontrolovatelnou migrační krizí, islámskou rozpínavostí, terorismem, hrozbou válek. Podle posledních zpráv je v Evropě mezi běženci už na 450 000 islámských bojovníků a počet migrantů se meziročně zdesetinásobil. To je daleko nebezpečnější situace a skutečné ohrožení lidí, než jaké bylo tehdy v devětaosmdesátem! 

Přesto jsou umlčovány projevy odporu veškerými prostředky. Politická hnutí, strany, skupiny i jednotlivce, kteří na situaci a imigrační nebezpečí v Evropě dlouho upozorňují (např. Úsvit už od voleb do Evropského parlamentu v květnu 2014) je třeba dehonestovat, pošpinit, onálepkovat, případně i nějak potrestat, obvinit a čekám, že i zakázat. Zájmem naší vedoucí garnitury a kolaborujících médií je lhát občanům a dezinformovat. Musí se přece pořádně ukázat jací jsou demonstranti extrémisté, neonacisté a fašisté. O sobotních akcích se proto nepsala, neříkala a neukazovala pravda. Upozornilo se hlavně na incidenty, které se dají dobře propagandisticky zpracovat. Nikdo z politiků, pisálků a zpravodajů se prvotně nezabýval tím, že takové události mohou být zinscenované, vyprovokované, účelově způsobené, neuskutečnily se ani v centrech demonstrací, ale na jiných místech Prahy, mimo oficiální shromáždění. 

Takové věci, jako jsou mediálně známé incidenty ze soboty, by měly být proto co nejdříve vyšetřeny a to nejlépe nezávislou komisí. Je třeba zjistit, kdo vhodil nikoli zápalné lahve, ale světlice do "centra pro uprchlíky" na Žižkově, jestli to centrum nebylo nějak chatrné a čirou náhodou nepotřebovalo zrovna trochu opravit, obdržet následně nějakou tu finanční injekci třeba od pojišťoven, či od státu atd. Je nutné jasně prokázat, kdo byli zakuklenci z Thunovské ulice a proč nebyli nejdříve legitimováni, když tam tak dlouhou dobu stáli vedle Policie v klidu maskováni, což je podle zákona nepřípustné, čekali v pohodě na Antifu, a proč se nechali řídit jak beránci.

V každém případě je potřeba si uvědomit a připomenout, že každá doba má svého Zifčáka, své provokatéry, kolaboranty i pár radikálních pitomečků. Unáhlené soudy médií, spekulace politiků, pisálků, ničemu neprospívají. Stojme pevně nohama na zemi!

Vyšetření sobotních incidentů je i v zájmu organizátorů všech shromáždění a hlavně v zájmu takřka těch 15000 slušných a pokojných demonstrantů,  kteří do Prahy přijeli ze všech koutů republiky vyjádřit svůj nesouhlas se současným stavem imigrační krize a není jim lhostejný osud naší vlasti a celého evropského kontinentu. 

 

P.S. Ještě bych chtěla vzkázat lidem, kterým my, vlastenci (nikoli náckové a fašisti), říkáme velmi mile, sluníčka, že každá doba nemá jen svého Zifčáka, své provokatéry, kolaboranty a pár radikálních pitomečků, ale má i lidi dobré vůle, kteří tomu všemu stále bezmezně věří a skáčou řídícím garniturám po staletí na špek!

Má úcta všem a poklona pokojným a slušným účastníkům, autorka.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Autor: Jiřina Holotová | úterý 9.2.2016 19:53 | karma článku: 41,89 | přečteno: 1946x