Kdo jsou lidé horující pro Rusko?

"Opravdu má někdo raději Volhu než třeba Renaulta? Pirohy a pelmeně víc než burgry a steaky? Častušky víc než hard rock? Mosfilm víc než Hollywood?" 

Moc hezky se nám ta naše krásná zem polarizuje, čím dál, tím víc, všimli jste si?

"Na jedné straně jsou tu ti, co horují pro Západ, protože k němu vždy vzhlíželi jako k něčemu nedosažitelnému. Západ je v jejich očích nositelem všeho dobrého a kvalitního. Vyspělé kultury, luxusu, vědy, umění, demokracie, prosperity, gentlemanství, lepších služeb i potravin, prostě všeobecné INTELIGENCE oproštěné od primitivismu a barbarství. V momentě, kdy se takto smýšlející našinec objevil či objeví na Západě, tak většinou dopadne stejně.  Začne se stydět za naši "malost", za provinčnost, obyčejnost... za naše Pepíky a Švejky a chce za každou cenu patřit k těm "Druhým", k těm vyspělejším, prachatějším, demokratičtějším... prostě k těm skvělejším. Udělá cokoliv, aby mezi ně patřil. COKOLIV.... 

Politika není firma, takže v ní je tento komplex méněcennosti a totálního přizdisráčství vidět mnohem víc. Tyto osoby v pohodě prodají svůj "nicotný národ obyčejných Pepíků" za svých třicet stříbrných kdykoliv to jen půjde, protože si tím zase jen o trochu víc pojistí možnost, že budou patřit mezi tu "Západní elitu". A že  se EUSA v mnohém mýlí? No a? Bombardují cizí zemi bez mandátu vlastních parlamentů, bez Rady bezpečnosti OSN a bez sebemenších důkazů? Islamizují vlastní národ a ničí vlastní stát? No a? Já mezi ně na ten Západ přece musím patřit! Bez loajality, kývání a poslouchání nemám šanci! 

A na druhé straně stojí kdo? Lidé horující pro Rusko? Nebo nějací xenofobové, náckové, trapní Čecháčci co kafrají u píva? Opravdu má někdo raději Volhu víc než třeba Renaulta? Pirohy a pelmeně víc než burgry a steaky? Častušky víc než hard rock? Mosfilm víc než Hollywood?

Leda tak HOVNO!!!"

Rozčiluje se na svém profilu, ve svém obsáhlém statusu mně osobně neznámý autor a pokračuje:

"Jsou to lidé, kteří vidí, že Západ je odepisován těmi samotnými, kteří kdysi stáli za jeho vzestupem. Trump byl vybrán jako likvidátor firmy, akorát nelikviduje podnik, ale státní řízení, které nemá být již Hegemonem, světovým četníkem. Francie, Německo, Velká Británie zcela cíleně a systematicky islamizují vlastní země, dívají se na vzestup kriminality (tedy na vraždění a znásilňování) svých občanů a berou to jen jako "průvodní jev", který přichází v rámci toho, proč byli do funkcí nainstalováni - kvůli GLOBALIZACI. Tedy jedinému Evropskému a posléze světovému řízení!

Lidé vidí, že jediní kdo se proti tomu svinstvu opravdu tvrdě postavili jsou Rusáci, tak je naprosto jasné, že mnohdy tvrdí věci, které jsou v jejich prospěch, protože vidí, že akce Skripal a chemie v Dúmě jsou odporné a ještě trapně vyrobené, podvody!

Myslíte si, že Globální elity, které rozhodli, že USA jdou od válu a tři největší Evropské ekonomiky mají být zaplaveny primitivy kdoví odkud, mají tento konflikt vyhrát? Hodláte se nechat odepsat s nimi? Vážně?

Skutečně si myslíte, že mají vyhrát politické systémy řízené Macronem, Merkel a May? Tak to si jděte nalejt vodku a pusťte si něco hezkého z Evropského parlamentu..

Proč vodku? Protože Trockij byl taky Rus a lidé co dnes sedí v Bruselu dělají přesně to co chtěl udělat on, dokud ho Stalin nenechal zabít! Permanentní marxistickou revoluci a to bez ohledu na státy a národy, chtěl globalizaci!!! Takže až budeš eurohujere někomu nadávat do "proruských bolševiků", tak si uvědom, že jsi naletěl trockistům, z kterých měli bolšáni větší hrůzu než z nácků, protože je nedokázali rozeznat od vlastních.

Hodně zdaru, vol Piráty, tedy Trocký-Jugend a nezapomeň na svých třicet stříbrných... možná, že je stihneš i utratit..."

 

Přejato a upraveno se svolením autora píšícího na facebooku jako Petr Novák.

 

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Jiřina Holotová | pátek 20.4.2018 16:35 | karma článku: 0 | přečteno: 1191x