Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Pro Rusko může horovat jen neinformovaný člověk, který nezná naše a evropské dějiny a nesleduje současné informace. Bohužel přispívá i proruská propaganda na sociálních sítích..

2 0
možnosti
VS

Žádný z těch vlastenců a Slovanů, kteří tvrdě kritizují Západ, mi nebyl schopen odpovědět na jednoduchou otázku - pokud byste si museli vybrat, žili byste raději jako průměrný Američan nebo jako průměrný Rus?

5 0
možnosti
LB

Balada o Leninovi

Ruský soudruhu Lenine,

ležíš tam v mramorovém hrobě.

Kousíček uhni, soudruhu Lenine,

ať se tam vejdu k Tobě.

Haló sobota, 8.11.1975

2 0
možnosti
VD

Lidé horující pro Rusko, jsou hlavně ti, kteří Rusko neznají. Jinak by neřešili častušky, volhy a vodku, ale by řešili absolutní bezohlednost, nevychovanost a lhostejnost občanské ruské společnosti, imperiální všemoc ruské byrokracie, staletí imperiálních vládců, byť s různými tituly, neschopnost ruské společnosti pochopit, natož přijmout demokracii.

Ale s tím čecháčkovstvím máte pravdu, jen si asi pod tím představujeme každý něco jiného,. Opravdu nechápu logiku čecháčků, kteří tvrdí ano na západě nám lžou ( a bohužel mají pravdu), tak jdeme na východ ( kde nám budou lhát taky a ještě nás okradou) Nebylo by logičtější naše, tj. evropské problémy a podvody řešit, než před nimi utíkat k ještě k většímu lumpovi ?

7 0
možnosti
VP

Neznám dnes lidi horující pro Rusko. Kdysi jsem poznal lidi horující pro SSSR. Ale ti se liší od těch, kteří dnes Rusko hájí před pomluvami a šílenou protiruskou propagandou, jako noc a den. Je to přesně opačně. Ten druh lidí, kteří zpívali písně o Stalinovi a spílali zlým západním imperialistům, se dnes klaní USA a schvalují jejich činy bez náznaku pochybnosti. Ti, kteří kdysi protestovali buď veřejně nebo neveřejně proti komunistickému lživému a zločinnému režimu, dnes Rusko obhajují, protože je viditelně proti němu vedena propagační a hospodářská válka.

3 5
možnosti
JH

Řečeno jinými slovy než v článku, souhlas :-)

1 2
možnosti
PD

Jen mi není jasné, proč tak mnoho Rusů odchází do USA a tak málo Američanů do Ruska - možná by Vám ti ruští emigranti pomohli se v tomto problému lépe zorientovat.

13 1
možnosti
JH

Promiňte, ale toto není o ekonomické či vnitropolitické situaci v Rusku

2 1
možnosti
Foto

J48a43n 97O49t63r88u69b20a

20. 4. 2018 19:17

V Rusku neexistuje hard rock? Jsem netušil, že se tam poslouchají jen častušky.

8 0
možnosti
JH

Ale existuje, dokonce Black Metal. Taková skupina Welicoruss, to je nářez! Vřele doporučuji :-)

2 0
možnosti
Foto

To je dílo mistra s Vysokou univerzitou života. Nebo také asi tak silné tvrzení jako: "Já nříkám A ani B, ale na má slova stejně dojde!"

5 4
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
14 2
možnosti
JH

Třeba proto, co už dlouhá léta předvádí USA se spojenci na Středním Východě. Ale myslela jsem, že je to patrné z textu. A to s vámi souhlasím s první částí příspěvku. Já byla zas jediná ze třídy, co se kvůli otcovým postojům z politických důvodů nebyla přijata na školu z politických důvodů a nesměla studovat obor, co jsem chtěla

2 1
možnosti
OK

O37t26a 18K22i38n22c

20. 4. 2018 18:03

Přece jen mám radši hard rock než častušky a u kytar preferuji značku Fender. Když si vzpomenu na probuzení 21.8.1968, kdy mi bylo 16 let (což se zapomenout nedá), tak je mi zle z lidí horujících pro Rusko.

13 3
možnosti