Média nám lžou, ve Francii k žádnému střílení dojít nemohlo!

Mezi lidmi koluje jeden úžasně zničující a nesmyslný názor, kvůli kterýmu jich spousta bohužel musí umřít.

Je to zvláštní. Něco tu prostě nehraje. Určitě nám lžou všichni do jednoho. V Paříži nemohlo dojít k žádnýmu střílení, to je totální nesmysl. Jak to vím? Ale vždyť je to přece jasný. Ve Francii jsou totiž zbraně zakázané! Takže je nikdo nemůže mít, chodit s nima po ulici a střílet. Stejně jako jsou zakázaný třeba drogy a proto je taky nikdo nemá.  A i kdyby se náhodou něco stalo, tak od toho přece máme policii, aby nás ochránila. Kladní hrdinové vždycky hned na zavolání přiletí na místo činu a padouchy přemůžou. Aspoň to tak bylo v televizi. V Supermanovi.

Tak. A je to tu zase. Zase musíme sledovat videa, jak se desítky vystrašených, bezbranných ubožáků schovávají kde můžou a v zoufalství jim nezbývá než doufat, že je nikdo nenajde a naprosto bez problémů nezavraždí. Prý je to tak správně. Říkají nám to politici, kteří sami ozbrojený ochranky mají. Dokonce to docela nedávno říkal i jeden politik z USA, který zbraně ilegálně pašoval.

Mohl bych to psát znovu a znovu. Po každým střílení, po každým znásilnění.

Zákaz zbraní dělá ze slušných lidí jen oběti a pomáhá zločincům v jejich činech.

Každé zakazování zbraní vždycky vedlo akorát k nárůstu kriminality a to včetně činů zbraní spáchaných. Ono se jich totiž jen velmi málo stane tou legálně drženou. Daleko víc vražd je kuchyňskými noži. Přesto to některým lidem slouží jako záminka k odzbrojení obyvatelstva. Možná zabráníme jedné vraždě a další desítky násilných činů se stanou bezbranným obětem. To má být ten váš humanismus? Nemyslím si.

Kolektivní vina - pro imigranty a muslimy ne, pro držitele zbraní ano.

Opět se ozvali papaláši z EU, že se musí zbraně lidem sebrat. Zvláštní. Vůči imigrantům nesmíme být podezřívaví a prověřovat je. To by bylo uplatňování kolektivní viny, paušalismus a vůbec všeobecně je to fuj. Ovšem pro tisíce slušných lidí, kteří nikdy nic závažnýho nespáchali - jinak by ani zbraň mít nemohli - tohle neplatí. Co si o tom máme myslet?

Prý aby se tak zabránilo teroristům v získávání zbraní. No pomáhej mi svatý Kukulkán! Jasný, každej poctivej terorista si žádá o zbrojní průkaz a pak si kupuje kvéry přes normální obchody. To dává smysl. Zvlášť když hranice Evropy nikdo nehlídá a mohl bych pronýst třeba kulomet od Portugalska po Finsko, aniž by si toho někdo všiml. Tohle je tak totální kravina, že tomu nemůžou věřit ani v Bruselu.

A pochybuju, že věří. Kdo kdy zakazoval zbraně? Šmejdi jako Hitler, Stalin, Obama nebo Merkelová. Proč? Zejména proto, že se bojí, že lidi nakonec použijí sílu, aby je svrhli. Nedivím se jim. Nic jinýho si ani nezaslouží.

Už jsem o tom jednou psal obsáhleji tady a asi se opakuju, ale nejspíš je to stále potřeba...

Autor: Martin Hoch | pátek 20.11.2015 23:09 | karma článku: 41,88 | přečteno: 2675x