Davidovy autobusy

Náš pan hejtman D. Rath jak před volbami, tak krátce po volbách v roce 2008, nasliboval vše možné i nemožné a já se opravdu moc těším, až se budeme mít konečně jako v ráji!

Davide, fandime ti! :-)

Končilo léto, začal pochmurný podzim a já už nechtěl dále žít. Vše jsem viděl černě, ekonomika kraje pod nadvládou ODS prudce klesala, peníze šly tunelem pryč a mně se chtělo plakat. Pak se ale stalo něco nečekaného a nevídaného… přišel ON. David Rath a začal nám slibovat hromady krásných věcí… procitnul jsem. Již jsem nepomýšlel na smrt, naopak! Svůj život jsem viděl světlý jako pravé poledne v Rovníkové Guinei. Viděl jsem v něm perspektivního člověka a jedinou naději, která nás dokáže dostat z onoho modrého svrabu. Cítil jsem, že naše budoucnost bude s ním už jen lepší.

Nejvíce jsem se těšil na Davidovy busy. Konečně již nebudu muset platit za zbytečnou legitku, protože Rathovy autobusy mě dopraví až přímo do školy. Již žádné přeplněné MHD, konečně budu mít očekávané a zasloužené pohodlí.

Již se moc těším, až David Rath urovná po ODSce zdevastovanou ekonomiku, najde v záloze několik miliard korun z krajského rozpočtu a splní vše, co si předsevzal.

V mém srdci bude navždy moje jednička! Díky Dejve!

Autor: Jan Hnízdil | pátek 6.2.2009 17:15 | karma článku: 28,21 | přečteno: 1800x