Tak nám ta davová hysterie přinesla výsledek

Nemám rád policajty, nikdy mi nepomohli. Měl jsem možnost ve svém životě poznat policajty i v jejich soukromém životě. Jsou to dobří kluci jako my všichni ostatní. A někteří špatní.

Mladík neuvedené barvy pleti zastřelil dva policajty v NY. Řeklo by se, banalita, ale je třeba vzít v úvahu, co tomu předcházelo. Masové protesty proti policajtům, kteří v podstatě chránili jen sami sebe a přitom ty černochy zastřelili. Velká porota jim nepřiřkla trestný čin.

Policajti jsou na tom špatně, shora jsou tlačeni k buzeraci obyčejných lidí, přičemž nemají pravomoci zasáhnout proti opravdovým zmrdům, jelikož ti jsou zákonem chráněni. Zespoda jsou považováni za budižkničemy placené z krvavých daní produktivní populace a působící jim jen nepříjemnosti, nejsme zákonem chráněni. Krom uzení masa na přírodním dřevu jsem se žádného zločinu v životě nedopustil. Nikdy jsem nehavaroval s autem, nikdy jsem nikoho nezranil, přesto jsem zaplatil na pokutách nemalý peníz. A to vše policajti.

Pak je mějte rádi a važte si jich. Okolnosti případu v NY mi nejsou známy, jsou pod informačním embargem, ale křestní jméno pachatele o něčem vypovídá. Tento zločinec nechránil sám sebe ani nikoho jiného, pouze pod tlakem sdělovacích prostředků, že ti zkurvení policajti jsou špatní a střílejí pro své potěšení černochy, je prostě ze zálohy odbachl.

Jsem zvědav jaké protestní akce se teď budou v USA odvíjet a zda budeme o tom informováni.

Nasraný Jaromír Hlubek

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Jaromír Hlubek | neděle 21.12.2014 10:06 | karma článku: 20,55 | přečteno: 1090x
  • Další články autora

Jaromír Hlubek

Podivné jednání i-Dnes

13.3.2019 v 15:47 | Karma: 0

Jaromír Hlubek

Teď se div člověče

27.7.2018 v 21:07 | Karma: 10,58

Jaromír Hlubek

Údajně máme svobodu slova

27.7.2018 v 19:47 | Karma: 17,20