Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J31a52r85a 69R32a17n14k

21. 12. 2014 23:51

Predtim jsem se nesnazila hledat na netu, ale kdyz jste tak presvedceny o krestnich jmenech (naprosta hloupost), tady mate neco malo cernych Ev, hledala jsem pouze v hudbe, mohu i ve vede, chcete-li"

Eva Cassidy - Wikipedia, the free encyclopedia

en.wikipedia.org/wiki/Eva_Cassidy

Rapper Eve ties the knot with Maximillion ... - Daily Mail

http://www.dailymail.co.uk/.../Rapper-Eve-ties-knot-Gumball-3000-motor-rally-...

0 0
možnosti
SB

Všem, kteří dáváte záporné body mým příspěvkům, že by se měly trestat i takové dopravní přestupky, při nichž nedojde k nehodě:

Lidé, kteří nedodržují dopravní předpisy, ohrožují i Vás a Vaše děti. Nikoli jenom sebe. Dopravních nehod, při nichž zemře v protijedoucím autě, které se nedopustilo žádného přestupku, nebo při kterých zemře chodec poté, co řidič nezvládne řízení a vjede na chodník, je hodně.

0 0
možnosti
JH

Máte svůj názor a zřejmě není většinový, stejně tak nejsou většinové ty moje. Tento příspěvek není zjevně určen mně, jelikož nedávám ani plusy, ani mínusy. Mějte se dobře a zůstaňte svým názorům věrný, jen trošičku přemýšlejte. Rád jsem si pokecal.

0 0
možnosti
MS

Tento váš článek je ukázkou toho, že se stářím nepřichází vždy moudrost.

0 2
možnosti
JH

Snažím se psát i moudré články, ale nikdo je nečte, nikdo k nim nediskutuje. Takže občas musím zaprovokovat. Můžete si je klidně najít.

1 0
možnosti
SB

Nikdy jsem nehavaroval s autem, nikdy jsem nikoho nezranil, přesto jsem zaplatil na pokutách nemalý peníz. A to vše policajti.

..........................

Nevím, za co jste ty pokuty platil, ale to je normální, že pokuta se platí i v případě, že nehavarujete a nikoho nezraníte. Dopravní přestupky nejsou omezeny na případy, kdy způsobíte nehodu.

Když překročíte rychlost, platíte pokutu už za samotné překročení rychlosti. Když špatně parkujete, též zaplatíte pokutu. Když řídíte a máte v krvi půl promile alkoholu, též je to dopravní přestupek, i když nehavarujete a nikoho nezraníte. A mohl bych jmenovat řadau dalších přestupků, které zůstávají přestupky i v případě, že nezpůsobíte dopravní nehodu.

Takové jsou prostě dopravní předpisy, k jejichž dodržování se dobrovolně zavazujete tím, že si sednete za volant a uvedete automobil do pohybu. Jestliže se Vám ty dopravní předpisy nelíbí, máte plné právo reagovat tím, že se dobrovolně zřeknete práva na řízení motorového vozidla (a vlastně i nemotovrového).

Řídit motorové vozidlo Vás nikdo nenutí. Je to vaše svobodné rozhodnutí, které je podmíněno dodržováním určitých pravidel.

Tudíž Vaše výše uvedená slova o tom, že jste nikdo nehavaroval a nikoho nezranil, ale přesto jste platil pokuty, mají pouze malou vypovídací hodnotu.

0 3
možnosti
JH

Vám tento buzerační systém zřejmě vyhovuje. Presumpce viny, jedině tak je to spravne, soudruzi. Je to Váš názor a o tom žádná.

4 0
možnosti
TB

T83o28m17á77š 46B66o87b95e37k

21. 12. 2014 10:31

Mankote.

- Vražda dvou lidí nikdy není banalita, ať už se jedná o kohokoli a kdekoli.

- Křestní jméno vypovídá maximálně tak něco o charakteru rodičů, kteří ho dítěti dali.

- Jak píšete sám, zatím neznáme podrobnosti. Vyvozovat tedy něco nového ("davová hysterie přinesla výsledek") z něčeho neověřeného je čirá spekulace.

- Více než polovina blogu je o tom, jak jste "čistý", pak následují spekulace a ve finále "nasrané očekávání". 

Podobně jako vy nevím co se tam doopravdy stalo, jaké jsou pohnutky. Co vím je, že v USA ročně zahyne při střelbě cca 50 policistů, což není málo. A troufnu si spekulovat, že minimálně v Brooklynu se pravděpodobnost, že chytnete policejní kulku při narvání se policistům do okénka auta, o cosi stoupne.

1 1
možnosti
JH

Rodiče vychovávají děti, alespoň tak by to mělo být, takže i pouhé jméno o něčem svědčí. V duchu jejich myšlení vyrůstá i potomek. Čistý? Kdo z nás je absolutně čistý? Lidé jsou rozliční, jen nemám výčitky svědomí, že jsem někomu ublížil nebo udělal zásadní nepravost. A nasranost je jen chvilková. Tento příběh by mohl klidně upadnout v zapomnění a snad bychom se o něm ani nedozvěděli, nebýt té předchozí mediální masáže.

1 0
možnosti
  • Počet článků 271
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1247x
Vážení čtenáři, berte moje názory jako muže neoplývajícího vynikajícím vzděláním, ale snažícího se používat rozum.

Seznam rubrik