Stačí v noci nespat

a poslouchat Český rozhlas. Bratři Cabanové, hodinu jsem je poslouchal a vůbec nevím co dělají a čím se živí. Kdo je ochoten je platit. 

Jasně, jsme to my, jenže nejsme ochotní, ale přinucení. Potom dvacet minut o klokáncích, pouhý brekot jakéhosi ukřivděného funkcionáře, který má být zrušen. Další evergreen, dárci krve. Nikdo nechce sám sebe podporovat a je to dokonce silně kontraproduktivní. Musím to však udělat. Mnozí mí čtenáři i čtenářky mají představu, že jsem ten největší hnusák. Já osobně jsem krev daroval 99 krát a k tomu plazmu i destičky. Nepotřeboval jsem k tomu žádnou reklamu. Žel jen skupina 0+, kdybych měl 0-, byl bych ideální, ale nikdo není ideální a už vůbec ne dokonalý. Další mi vyčítají, že jsem necitlivý asociál odsuzující neschopné, který nikdy nikomu nepomůže. Zase omyl, pomůžu a mám na to svědky, jen to nedělám prostřednictvím zlodějského "Člověka v tísni". Jako chudý muž jsem poslal postiženým víc tisícovek dolarů než většina mých oponentů dohromady. Nikdy jsem to nechtěl dát na veřejnost, ale odpudivost mých oponentů mne k tomu přinutila.

Buďme dobří, milujme své spoluobčany, ale hlavně ty, kteří chtějí v první řadě pomoci sami sobě pracovitostí a pokud již mají velký problém, sebou samým nezaviněným, pomozme jim.

I o tom je, teď nevím zda se mohu vyjádřit za všechny členy strany Svobodných a zda by se mnou pan předseda Mach souhlasil, liberální názor a tomu odpovídající chování.

Jaromír Hlubek

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Jaromír Hlubek | středa 17.6.2015 1:23 | karma článku: 23,15 | přečteno: 827x
  • Další články autora

Jaromír Hlubek

Podivné jednání i-Dnes

13.3.2019 v 15:47 | Karma: 0

Jaromír Hlubek

Teď se div člověče

27.7.2018 v 21:07 | Karma: 10,58

Jaromír Hlubek

Údajně máme svobodu slova

27.7.2018 v 19:47 | Karma: 17,20