Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Cabanové jsou choreografové a divadelníci, mimo jiné autoři znělek a výtvarného pojetí Karlovarského filmového festivalu. Nevím, čím vás naštvali, ale je bych si zrovna s parazity společnosti nespojoval. Jistě, jsou živi z grantů, ale svou práci za to odvádějí a dle mého názoru, na vysoké úrovni.

0 0
možnosti
JH

Oni mne ani nenaštvali, já jsem jen čekal, že řeknou co užitečného dělají. Ale nedočkal jsem se. Jsou to lidé, které vůbec neznám a byl jsem jen zvědavý. Do dneška jsem neznal ani jejich jména. V podstatě neřekli vůbec nic a přesto dostali v médiu veřejné služby obrovský prostor. Moje kamarádky, babky, které vozím do obchodu a zpět se diví, že vůbec neznám ty novodobé celebrity, o kterých ony čtou v Blesku a jiných ....Asi jsem fakt hnusák.

0 0
možnosti
Foto

Jaromíre, karma. Máte pravdu, mnozí se u nás živí velmi pofidérně a také velmi dobře. Pokud se nemýlím tak bratři Cabanové jsou namočeni v Karlovarském festivalu a také asi i jinde.

Já jsem si počet odběrů neevidoval, někde okolo 25 jsem musel přestat. Ale spousta mých kamarádů mě již tehdy považovala za blázna.

Všechny tyhle neziskovky bych nakopal. Klokánek je zadlužený a proto se rozšiřuje. Ona to ta Vodičková možná myslela dobře, ale to nestačí.

1 0
možnosti
Foto

Klokánky jsou systematicky hubeny ve prospěch domácí pěstounské péče. Možná by bylo zajímavé, kolik nových pěstounů se rekrutuje z příbuzenstva a přátel politiků, kteří mají tohle pod palcem

1 0
možnosti