Kalousek, Babiš, Sobotka, Zeman, Klaus.

Nerad píši adresné bloggy, v podstatě mi o výše jmenované pány i soudruhy, vůbec nejde, ale jsou terči názorů našich občanů.

Jedni nenávidí Kalouska, druzí nenávidí Zemana, další mají velký problém s Klausem, Sobotky si neváží nikdo a Babiš je takový Nemo, nikdo o něm nic s jistotou neví.

Jmény a stranickou příslušností těchto lidí je naše společnost rozdělena. Jedni jedny do krve hájí, stejně jako druzí je považují za největší zločince.

Tento článek je pouhá úvaha a proto nebude nikoho preferovat ani zatracovat.

Spíš se jedná o hloupost „obyčejných“ lidí, kteří vidí ve jménech ikony svého politického názoru. Ani jedna z těchto osobností, snad kromě pana Klause není nikterak jednoznačně vyhraněná. Pan Klaus je konzistentní, co jednou řekne, za tím si stojí. Ostatní jsou takoví chameleónští, jednou řeknou tamto a když by bylo lepší říct něco jiného, tak to řeknou a o svém předchozím výroku cudně pomlčí. Prostý dav již stejně zapomněl co řekli před týdnem.

Nechci být mravokárcem a není to ani proti politikům, jelikož oni jen využívají naši blbosti. Kdo by to nedělal, když ta možnost je?

Občané, zamyslete se sami nad sebou, necháte se opít rohlíkem namočeným ve vodce? Podlehnete slibům světlých zítřků a pečených holubů do huby zadarmo? Bez práce jsou koláče, toť inovované heslo. Není práce, nejsou lidé. Ano to platí, pro blbce práce není a ti znalí nestíhají, přesto to vše platí a blbci se smějí. To jsme to dopracovali.

Váš Jaromír Hlubek, příznivec SSO.

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Jaromír Hlubek | úterý 2.9.2014 20:14 | karma článku: 11,31 | přečteno: 490x
  • Další články autora

Jaromír Hlubek

Podivné jednání i-Dnes

13.3.2019 v 15:47 | Karma: 0

Jaromír Hlubek

Teď se div člověče

27.7.2018 v 21:07 | Karma: 10,58

Jaromír Hlubek

Údajně máme svobodu slova

27.7.2018 v 19:47 | Karma: 17,20