Je mi na zvracení a nemůže za to nadměrné množství vína

Stačilo poslouchat 15 minut Událostí na ČT 1. Dotace, dotace, dotace. Pokuty, pokuty, pokuty.O ničem jiném se nemluvilo, jako by neexistoval žádný skutečný problém. 

Dotace jsou největší svinstvo, které nás mohlo potkat. Ukrademe lidem peníze, pošleme je do Bruselu a pak škemráme o možnosti jejich využití. Cestou tam a zpět se minimálně polovina ztratí a z té poloviny, která zbyde se polovina ukrade na místě. Stojí nám to za to? A to si EU dovolí používat dotace jako vydírání. Pokud nebude po našem, nedostanete nic. Jsem pro nedostat nic a říct, trhněte si svou eurounijní nohou a nečekejte, že vám ještě něco pošleme.

Předražené zakázky státu, nic nového a nic překvapivého. Překvapivé je, že Strakova akademie zaplatí část pokuty za PROMOPRO ze svých prostředků. Jakých prostředků, vždyť žádné nemá. Nikdy nic nevydělala, jen okradla snaživé lidi, kteří by s tím naprosto nesouhlasili. O těch, kteří tento problém způsobili ani slovo, nikdo není zodpovědný, nikdo není trestatelný.

Státní úředníci pod definitivou jsou zase nadlidé. Jejich nemocenská je o hodně vyšší než občanů, kteří je platí. Poslanci údajně čumí a vůbec nevědí o co se jedná a co schválili. To tedy může dělat poslance kdokoliv i ten, který je zbaven svéprávnosti pro demenci. Mám neodbytný dojem, že v případě skutečně dementních poslanců bychom na tom byli mnohem lépe než teď.

Regulace, dotace, šikana, okrádání na každém kroku. To je naše realita všedního dne. Socialismus natolik prostoupil našimi životy, že se většina lidí nad tím ani nepozastaví a bere to jako holý fakt. Obdobnou situaci si pamatuji z 50.,60., 70. a 80. let. Tak ten socialismus opravdu máme a dobře nám tak.

Komu není rady, tomu není pomoci.

Příznivec strany Svobodných  Jaromír Hlubek.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Jaromír Hlubek | středa 22.4.2015 20:04 | karma článku: 41,34 | přečteno: 2375x
  • Další články autora

Jaromír Hlubek

Podivné jednání i-Dnes

13.3.2019 v 15:47 | Karma: 0

Jaromír Hlubek

Teď se div člověče

27.7.2018 v 21:07 | Karma: 10,58

Jaromír Hlubek

Údajně máme svobodu slova

27.7.2018 v 19:47 | Karma: 17,20