Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZJ

.... ABSOLUTNÍ souhlas R^!

2 0
možnosti
FS

Mořská nemoc? (reaguji jen na nadpis) :-)

Jinak souhlas, dotace z duše nesnáším a jsem přesvědčen, že zku..zničily celou ekonomiku. Totálně. Udělal z ní prostředí pro zlodějny, podvody, kamaráčofty, vládu zmetků, etc.

7 0
možnosti
MN

Dotace jsou vysoce návyková masová droga, kterou neomarxistické bruselské elity pustili do oběhu.

Všimněte si, jaký je dnes nejčastější argument vlády nebo parlamentu, proč se ten či onen zákon/nařízení/vyhláška MUSÍ upravit/schválit/přijmout... no přece proto, protože jinak bychom nemohli čerpat slíbené dotace z Bruselu. Takže naše vláda a parlament řeší, co se jim řekne v Bruselu, protože se bojí absťáku a ve volných chvílích se zabývají deviantním návrhy z dílny našich snaživých neomarxistek Šabatové nebo Marxové-Leninové.

Fakt si nevzpomínám, kdy se naposled schvalovalo něco v parlamentu, co bychom si většinově navrhli my Češi pro naši zemi a naše lidi.

8 1
možnosti
JK

dotace tu byly davno predtim nez nejaka EU vubec vznikla... ;-)

0 0
možnosti
Foto

EU dotace jsou největším ekonomickým přehmatem režimu. V podstatě si stát půjčuje na kruhové objezdy, cyklostezky a kácení stromů. Vše na dluh, který se nesplácá a roste. Dříve nebo později díky tomu stát zkrachuje Rv

1 0
možnosti
Foto

obávám se, že máte pravdu

1 0
možnosti
VP

Ukázka arogance moci.

Máme ministra, který má konkrétní jméno, tvář a trvalé bydliště a udělal zlodějinu. Policie se jako ohař pustí za stopou, státní zástupci neohroženě konají patřičné úkony, soudci s moudrostí sobě vlastní vynesou verdikt. Může za to barák u Vltavy. Finančák Strakovce napaří miliardu pokutu.

Pak všem zúčastněným dojde, že dům jako takový nemá žádné peníze a zašít ho na Mírov asi taky nepůjde, tak celou taškařici zaplatí daňový poplatník. Tedy zaplatíme náklady na naprosto nesmyslnou policistů, zástupců, soudců, úředníků, finančáků a čert ví koho ještě.

Hlavně, že si velcí kluci pohráli a dostali za to slušný plat. Výsledek náklady, náklady a nulová odpovědnost.

4 0
možnosti

Jaromíre a kolik ti teda je(situaci si pamatuji z 50.,60.,70.a 80. let)?

0 6
možnosti
JH

Narodil jsem se v roce 1952.

0 0
možnosti
JK

Co presne je na tom, ze jsme schopni diky dotacim z EU postavit vice km dalnic, zeleznic, vybavit nemocnice, skoly, opravit pamatky, postavit protipovodnova opatreni atd? Dotace EU je cast dani vybranych v celnskych zemich. Mate neco proti danim jako celku? z ceho byste jinak chtel platit skoly, policii, soudy, armadu, infrastrukturu, domovy duchodcu, socialni ustavy atd? ;-)

0 9
možnosti
JH

Občane, na nemocnice platíte hnusné, povinné zdravotní "pojištění". Na silnice a dálnice platíte spotřební daň z pohonných hmot, silniční daň a ekologickou daň. Památky někomu patří nebo nepatří a pokud patří STÁTU, musí občané souhlasit s jejich financováním, ale nikdo se jich neptá. Vy jste opravdu úplně mimo. Učitelé nemusí být placeni státem, policajti se musí začít chovat jako služba a lidé rádi přispějí. Armáda je jasná, tam bych dal mnohem víc. A sociálno? tam jste úplně mimo. Sociálno má zůstat v rodině.

15 0
možnosti