Já bych do toho šel mnohem tvrději, ale zároveň, mnohem pravdivěji

Ano, je řeč o nezvladatelné situaci ve Středozemním moři. Náš pan ministr zahraničí, řekl, že musíme více působit v zemích odkud uprchlíci a ilegální imigranti pocházejí. S tím se dá souhlasit. Je to ohrané a mnozí to budou rozporovat, ale jaké sémě jsme zasili, takové plody sklízíme.

Jak tam chceme působit, když tam je absolutní chaos. Řešením by byla, propaganda, jasně a na plnou hubu říct: „My, Evropané, vám žádnou práci nemůžeme zajistit, jelikož to vůbec neumíme a ani nám to nepřísluší a není jí dostatek ani pro vlastní, nedáme vám žádné sociální dávky, to bychom umět mohli, na to má státní mašinérie páky, ale jsme sami zadluženi až po uši a nejsou na to prachy. Je jen na vás, zda budete přežívat, alespoň v teple nebo budete mrznout bez pomoci na severu nebo se utopíte v moři.“ To by bylo čestné. Propagandu má EU dobře propracovanou a jejím mistrem byl Josef Göbels, jen ji napřít správným směrem a mít odvahu pojmenovat problém. Ilegálové mohou, právem, namítnout: „Vy jste nám rozbili, alespoň jakž takž fungující systémy, proto se o nás starejte. V podstatě totéž by se dalo říct ústy Evropanů po všeobecném vítězství socialismu v Evropě.

EU naprosto rezignovala na své vnější hranice, v poblouznění z bezbřehého humanismu a sebemrskačských postojů pramenících z původního pozvednutí evropských kolonií se vrhla do bláznivého kolotoče, který drtí jak ty ilegály, tak samotné Evropany. Místo spolupráce si vytváříme další vnější nepřátele, na které můžeme svést vnitřní problémy. Jistě, socialismus je neudržitelný a historie to nejednou potvrdila, ale socialisté stále budou kolem sebe kopat ve smrtelných křečích a snažit se ty, kteří ještě něco produkují přesvědčit, že: „My nic, to oni, to ti absolutističtí vládcové v Arabských zemích, to to imperialistické, Putinovské Rusko, to ten IS, proto vám musíme sebrat tak obrovské množství svobody a peněz.“

Každému cizinci, který příjde žít do EU se okamžitě přiznává občanství, zaplatí jeho pohodový život a dokonce jsou privilegováni. Jsou to naši voliči a my je, kurva, potřebujeme, jinak nás ta libertariánská pakáž spláchne do žumpy dějin.

Jsem zvědav k čemu zvláštní summit EU dospěje. Jsou dvě možnosti, zaměříme se na záchranu tonoucích bez ohledu na ostatní souvislosti nebo těm tonoucím zabráníme vůbec tonout, jelikož jim potopíme prázdné lodě. Velmi pochybuji, že by se Euronijní představitelé mohli postavit k situaci čelem, pojmenovat příčiny a následky svého jednání a přijmout opatření, která by řízla silně do vlastních, socialistických řad.

 

Příznivec strany Svobodných Jaromír Hlubek

Autor: Jaromír Hlubek | úterý 21.4.2015 14:42 | karma článku: 32,56 | přečteno: 1000x
  • Další články autora

Jaromír Hlubek

Podivné jednání i-Dnes

13.3.2019 v 15:47 | Karma: 0

Jaromír Hlubek

Teď se div člověče

27.7.2018 v 21:07 | Karma: 10,58

Jaromír Hlubek

Údajně máme svobodu slova

27.7.2018 v 19:47 | Karma: 17,20