Takže belgická policie hledá viníky teroristických útoků?

Jsem se dočetl na titulce iDnesu... Asi to některým intelektuálům bude připadat příliš zjednodušené, ale jistý tip na viníky mám...

Jsou to v první řadě všichni vítací sluníčkáři včetně euro byrokratů. Přesto, že sečtělým lidem bylo od samého začátku jasné, že evropská a islámská kultura jsou navzájem naprosto nekompatibilní a nic jiného než násilný konflikt z takového mísení vzejít nemůže, uřvaní a hloupí sluníčkáři začali od začátku všechny pochybovače dehonestovat urážlivými jmény, jako například náckové, xenofobové a podobně. Tímto tupým povykem jen připravují půdu pro nástup opravdických nácků a xenofobů k moci. Jenže to si tupý sluníčkář neuvědomuje. Na to je příliš krátkozraký, aby dokázal dohlédnout konec své hlouposti. Situace je podobná nástupu nacismu ve 30. letech minulého století - německá společnost frustrovaná hlubokou krizí hledala "spasitele", až našla Hitlera. Současná krize je způsobena z jedné strany montováním se do cizích záležitostí (import demokracie do zemí, které demokracii nejsou schopny absorbovat), na druhé straně vítači všemožného odpadu, který se navenek tváří, že žije v ohrožení života. Tím mám na mysli především mladé muslimské muže, kteří se hrnou do Evropy za sociálními dávkami a kteří jsou fakticky vojáky muslimské invazní armády, byť o tom třeba v daný okamžik nemusí vědět (někteří však vědí). Nebo jen vytvářejí zázemí pro skutečné vojáky. Zkrátka, řeč není o sólových akcích vyšinutých jednotlivců, ale o regulérní vojenské strategii, která vyšinuté jedince využívá.

V druhé řadě je to samotný islám. Byť Listina základních práv a svobod zaručuje svobodu náboženského vyznání, máme tu Trestní zákoník, který stanovuje tresty za propagaci hnutí směřujícího k potlačení práv a svobod člověka (http://www.zakonyprolidi.cz/cs/2009-40#p403). Islám takovým hnutím bez pochyby je. Islám je ve skutečnosti politická ideologie, která se schovává za náboženské cítění. Přečtěte si Korán a něco ze životopisu Mohameda, abyste pochopili význam těchto slov. Z povahy věci není možné přiznávat plnou svobodu hnutím, která usilují o likvidaci svobody. Islám neuznává ženská práva tak, jak je chápeme v euroatlantické civilizaci. Přesto někteří feministicky zaměření lidé islám obhajují. Islám neuznává jiné sexuální zaměření, než heterosexuální. Přesto někteří homosexuálové jsou ochotní islám obhajovat. Sami proti sobě - až budou shozeni se střechy, budou mít málo času na přehodnocení svého postoje. Islám neuznává demokracii a jeho cílem je demokracii zlikvidovat. Přesto někteří lidé, kteří se demokracií zaštiťují, islám obhajují. Islám stanovuje trest smrti za kde co. Přesto někteří odpůrci trestu smrti jsou ochotni islám obhajovat. No, nejednají takoví lidé v rozporu se svým přesvědčením? Já jsem toho názoru, že takoví lidé jsou prostě hloupí.

Někteří sluníčkáři (třeba Kocáb, dle tvrzení jeho dcery z jednoho článku a iDnes) začínají chápat, že jsme v obrovském průšvihu. Avšak namísto, aby zalezli do kanálů a všem se omluvili, překrucují to, co řekli. Nebo se to snaží bagatelizovat. K čemu takový postoj směřuje? K nové totalitě, a patrně i k válce. Chcete cokoliv z toho? Já ne.

Autor: Zbyšek Hlinka | středa 23.3.2016 23:16 | karma článku: 35,63 | přečteno: 1161x
  • Další články autora

Zbyšek Hlinka

Důchodci, i vám Babiš lže

7.5.2024 v 22:18 | Karma: 22,00

Zbyšek Hlinka

Pochod hrdosti plešounů

17.8.2023 v 21:38 | Karma: 19,69