- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Koupíte tyčkové syrečky. Samozřejmě takové, které již nejsou v řezu tvarohovité, ale ještě neutíkají z talíře. Z rohlíku odkrojte špičku, obráceným koncem vařečky udělejte do rohlíku díru a do ní nacpěte syreček, který před tím můžete ochutit mletou paprikou. Špičku rohlíku zase přiložte zpět. Rohlík zabalte do alobalu a nechte zapéct - tak dlouho, aby se syreček stačil mírně roztéct. Nejsou-li tyčové syrečky, zkuste dát do rohlíku syreček nakrájený na kousky.
Máte-li dojem, že syrečky smrdí, pak vězte, že to už dávno není pravda. Kde jsou ty časy, kdy bylo nutné po syrečkových hodech omlátit omítku. Nejlepší přílohou k lahůdce je dobře natočené pivo.
Dobrou chuť!
Další články autora |
Nespavost a problémy se spánkem se v různé míře objevují až u 30 % dětí. Mohou se projevovat častým buzením, problémy s usínáním, brzkým vstáváním...