Soutěž o řád zlaté Koblihy

"Díky" našemu skvělému vyjednavači a mikromanažerovi jsme přišli o docela slušné množství vakcín. Podle veřejných zpráv je to jen a pouze jeho vina, kterou prý není možné hodit na kohokoliv jiného.

Píše se o tom například zde:

„Pan premiér vyjednával sám, je to čistě jeho odpovědnost a musí našim občanům vysvětlit, proč přišla Česká republika o 70 tisíc vakcín,“ reagoval na dotaz iDNES.cz ministr vnitra a předseda koaliční strany Jan Hamáček.

Fakt, že premiér Babiš do jednání vládu nezapojil, potvrdil i ministr zahraničí Tomáš Petříček. „Chtěl o všem jednat sám, strategii s nikým nekonzultoval, výsledky nám neoznámil,“ napsal na Twitter.

Pche. Náš prolhanec vlastní selhání samozřejmě nepřipustí, nic nevysvětlí, ze všeho se vylže a vždy se bude jednat o vinu někoho jiného. Přitom stačilo jen sedět, mlčet a tupě zírat, a našemu státu by taková škoda nevznikla.

Největší perly jsou však v diskuzi pod článkem, některé jsou vysloveně na řád zlaté Koblihy. Co, mikromanažere, není to inspirace k odměňování svých slepě věrných? Ocituji dvě perly, které mě vysloveně zaujaly a pro jistotu vynechám jejich autory, protože by třeba mohli dodatečně zjistit, že se stydí. Ale pokud ne, můžete směle začít soutěžit v diskuzi pod tímto článkem. Pokud se v soutěži zadaří, pošlu vaše příspěvky ó našemu velkému mikrotento s návrhem na udělení řádu.

Pan Babiš hraje za naši zemi, což je správně a za to poděkování. Srovnejte s Piráty, TOP nebo kolaborujícím V. Havlem.

Jako fakt lidi? Tak on brani nase zajmy a EU ho zarizne a my se mu vysmejeme? Jako FAKT?! Vzdyt ti dobytci z EU muzou za to ze vakciny nejsou.

Autor: Zbyšek Hlinka | pátek 2.4.2021 16:01 | karma článku: 29,61 | přečteno: 791x
  • Další články autora

Zbyšek Hlinka

Pochod hrdosti plešounů

17.8.2023 v 21:38 | Karma: 19,69