Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tak se nám Babiš přepočítal. Už se viděl, jak všem vytře zrak a jak se vrátí domů s gloriolou mazaného obchodníka, který na vlastní triko vyboxoval výhody pro náš stát. Nedošlo mu, že dělat politiku není totéž, jako řídit firmu.:-)

4 0
možnosti

On je zvyklý jedna z pozice diktátora. Jenže to v EU (zatím) nelze. Proto fatálně selhává.

2 0
možnosti
Foto

Zaslepenost koblihářů je neuvěřitelná. Takoví Bartoň, nebo Bicera, budou hájit jakoukoliv hloupost nebo lumpárnu z jeho dílny.

3 1
možnosti

Dospělý člověk může psát kritické blogy po přečtení si nadpisu nějakého článku. Moudrý dospělý si na rozdíl od toho prvního alespoň zkusí jinde zjistit o co jde. Zlatá slova pana Wericha o starých "nemoudrých"!

2 1
možnosti

;-D Jde o to, že přes naprosto prokazatelnou neschopnost našeho mikromanažera se stále najde dost lidí, kteří jsou schopni ho adorovat.

Kdyby to nebylo k pláči, je to k smíchu.

5 0
možnosti

To vypadá, že nebudu oočkovanej 18., ale až 19. možná 20. listopadu.

3 0
možnosti
Foto

Já sedmáctýho, heč;-)

0 0
možnosti

Náš pan premiér mi připomíná hlavní postavu z filmu Diktátor.

5 0
možnosti

RvRvRv Babiš byla koronavirová jednička. Před rokem. Pak byl hlavním epidemiologem, hlavním koordinátorem všeho, včetně očkování. A podle toho to tu vypadá! :-)

5 0
možnosti
Foto

;-) Koblihy můžu. Atˇ s marmeládou, či třeba s čokoládou. Ale chápu, že třeba pro diabetiky, či žlučníkáře mohou být nevhodné;-D

2 2
možnosti

Za všetky problémy, ospravedlňoval svojho času zlyhanie pán Mečiar, môžu Česi, Maďari a neprajníci. No Vy, pán Hlinka, Maďar pravdepodobne nie ste! ;-)

1 0
možnosti

Kdepak, já jsem mimo hru, protože jsem jsem Krušnohorec. :-)

4 0
možnosti
Foto

I58v76o 80C36i89l31i30c35h

2. 4. 2021 19:12

Ještě je brzy, nevíte co někteří vyplodí tady ;-)

3 0
možnosti

Kdysi jsme byli na rehabilitacích na Slovensku. I nějaký železničář, který se z radosti neustále opíjel. Vynechal oběd, večeři i následnou snídani. Odchytili jsme jej opět u piva ! "Běž se už konečně najíst" ! Pravil- "Co by ? Přece jim nebudu užírat" ! Marně přemýšlím, jaký rozdíl je mezi tímto mužem a taktikou páně Bureše ? ... :-)

2 0
možnosti
  • Počet článků 471
  • Celková karma 26,83
  • Průměrná čtenost 2082x
Čacký junák s pohledem upřeným do dáli