Seznamovací inzerát na majitelku pivovaru

Abych pravdu řekl, inspiroval mě jeden článek - nebo spíš diskuze pod ním - k podání následujícího seznamovacího inzerátu. Po pár pivech to musím napsat, než ztratím slinu...

Článek až tak zajímavý není a paníslečny z článku je mi i svým způsobem tak trochu líto, že doplatila na vlnu feminismu. Ale diskuze pod ním je místy natolik inspirativní, že mě přiměla k napsání následujícího inzerátu. Do dalšího dne bych asi téma už neudržel, takže píšu takto v noci. Na druhé straně je už po 22. hodině, takže aspoň nezkazím malá děcka.

Hledám majitelku pivovaru k navázání blízkého vztahu. Sex mě už tolik nezajímá, zato vaření a pití piva je mým hlavním koníčkem. Čím, víc, tím líp. Vaření piva po 20 litrech doma ve sklepě je sice také zábava, ale to se brzy vypije, zejména sejdou-li se k tomu kamarádi. Při své postavě šlechtěné pivem sice nemohu nabídnout pekáč buchet, ale takový pěkný pecen chleba také není k zahození, že? Nakonec od tebe také očekávám jen to, že vlastníš pivovar, takže co... Pokud budeš v pivovaru, mohu ti slíbit, že ti budu prakticky vždy nablízku. Jsem sice těžký introvert, ale jsem schopen si s tebou tak 1x až 2x týdně chvilku popovídat. Třeba o pivu. Nebo také o pivu. O čem jiném s majitelkou pivovaru, že?

Autor: Zbyšek Hlinka | středa 3.2.2021 23:30 | karma článku: 17,51 | přečteno: 539x
  • Další články autora

Zbyšek Hlinka

Pochod hrdosti plešounů

17.8.2023 v 21:38 | Karma: 19,69