Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

Seznamovat se, je třeba ! Žena a muž - jako velbloudovy hrby ! Dostal se mi do rukou i 1 republikový inzert, předci řešili - bažili, viz ukázka ! :

„Zachovalý čtyřicátník, t hledá pannu za druhou manželku. Tato panna musí být křesťankou, musí mít dobré společenské vychování. Má býti mezi 20–30 léty, musí míti upřímné srdce, prostřední, dobře rostlou postavu, krásně vytvořené tělo, bílou pleť, bez každé tělesné vady. obeznalá v té domácí práci, jako v domácnosti vyžadují děti i muž, a musí býti zvyklá přiložiti sama všude ruce k dílu, kde by bylo toho potřeba“ ...

Jako svobodný, jsem rovněž nějaké nároky měl. Aby mne žena v zimě hřála a v létě házela stín ! Aby byla, i trochu bohatá ! Vše se mi splnilo ! I tchánovu garáž v Karviné jsem vyženil ! Technická - Během manželství jsem zjistil, že elektrická dečka v posteli hřeje i více ! ...

Osobně, za nejlepší slogan. beru výrok strýce svého - "Miroslave, synovče ! Pij pivo, pivo je zdravé! Nejlépe Plzeň - to je to pravé" ! To mi fakt sdělil, tak jsem jeho pokynů celoživotně dbal ! No zase můj otec, nade mnou mnohdy lkal ! ... :-)

2 0
možnosti
ND

Já jsem dostala přání k sňatku: Vař doma pivo, kde se pivo vaří tam se dobře daří.

1 0
možnosti
MB

Už jsem Nadi psal. Ti 1 republikoví lidi, byli fakt zajímaví. Fantastické besedy u piva - S otcem, s jeho bratrem, (strýcem). Obrovské parno, léto. Sedíme v zahradní restauraci - všichni v krátkých, kalhotech, trička. Strýc dle zvyku, (jediný !), v obleku a s vázankou ! Bylo mu teplo, disciplinu výchovy držel pevně. Asi po 3 pivu, to na něj přišlo - "Synovče, Miroslave ! Nevadilo by ti, kdybych si sundal sako" !? Já čučel jako puk... ! (Tam to bylo - Pij pivo, je zdravé) ! ... :-)

0 0
možnosti
ZH

Pivo tam je, ale pivovar mi tam chybí! ;-D

1 0
možnosti
  • Počet článků 471
  • Celková karma 26,83
  • Průměrná čtenost 2082x
Čacký junák s pohledem upřeným do dáli