Příčinou alkoholismu mužů je žena

Na to jsem přišel vědeckým bádáním. Cest, jak se muž může propít k alkoholismu je řada, některé jsou sice banální až hloupé, ale některé jsou však opravdu alarmující.

Začněme mladými alkoholiky. Matka (často sama alkoholička) povolí, aby dítě pravidelně upíjelo ze džbánku, až si dítě zvykne a už se z toho nevyhrabe. Nebo naopak je výchova v rodině natolik prudérní, že se výrostek při první nekontrolované situaci zlíská tak, že už do konce života nevystřízliví. Banální a hloupé situace, kterým lze předejít vyváženou výchovou.

Pokud mladý muž přežije bez alkoholu pubertu, číhá na něj další nebezpečí. Chce sbalit nějaké děvče. Jenže mu chybí dostatečné sebevědomí, podpoří ho tedy alkoholem. Moc to nejde, takže podporuje sebevědomí víc a častěji, až už ženu vlastně přestane potřebovat a jeho spolehlivou milenkou se stává lahev. Nebo jsou v jeho možnostech ženy tak ošklivé, že se upne na pravidlo - po půlnoci je každá princezna. To už tak banální není, přesto je to stále hloupé a vina ženy je zde nepřímá. Leda by se nad ním nějaké děvče zavčasu slitovalo...

Pokud muž ve zdraví přežije i toto období, ožení se, založí rodinu - a teď zpozorněte, protože zde začíná blikat varovné světlo - a přesto nakonec propadne alkoholismu, je zde už vina ženy přímá a neodpáratelná. Jak je to možné, ptáte se?

Všimněte si, co mnoho manželek dělá - jsou nespokojené. Říká se, že prý ženská nespokojenost je hybnou silou pokroku (haha, ten pokrok stejně nakonec realizují muži). Jenže, mnoho žen to přehání, jsou nespokojené téměř neustále a se vším. Ať muž udělá cokoliv, stejně je to nakonec špatně. Nespokojená žena pak muže odstrkuje a podobně. Muž je z toho logicky frustrovaný a pokud nechce problém řešit milenkou, dá se na pivo. Pivo má totiž jednu zvláštní schopnost - snižuje sexuální choutky. Zpočátku mu postačuje k přežití sexuální abstinence pivo jedno, za čas dvě a tak se to stupňuje, až je dílo dokonáno.

Může se dokonce i stát, že žena frflá přiměřeně, ale vaří takové blafy (například vegetariánské a podobně), že muž musí tu pachuť z úst něčím vypláchnout. To jsou nejtragičtější situace, jak se muž může stát alkoholikem.

Autor: Zbyšek Hlinka | sobota 12.2.2011 19:59 | karma článku: 17,98 | přečteno: 1427x
  • Další články autora

Zbyšek Hlinka

Důchodci, i vám Babiš lže

7.5.2024 v 22:18 | Karma: 22,00

Zbyšek Hlinka

Pochod hrdosti plešounů

17.8.2023 v 21:38 | Karma: 19,69