Modrobýčci si přejí odchod Paroubka

Špatně interpretovaný průzkum veřejného mínění (třetí článek v odkazu dole) vyzývá pana Paroubka k odchodu z politiky. A proč, ptám se? Nalezl snad někdo v ústech pastýře Paroubka lež? To není možné, protože pastýř Paroubek je jako křesťan automaticky pravdomluvný.

Průzkum naopak říká (druhý článek v odkazu dole), že pastýře Paroubka chce vidět nejvíce lidí v premiérském křesle - jasně, protože mu obyčejní lidé věří. Mohli by snad věřit někomu, kdo neříká pravdu? Už se konečně vzpamatujte, hloupí voliči modrobýčích ptáků, nepoučení voliči modrobýčích námořních kapitánů, zabednění voliči modrobýčích zelených čtyřlístků i naivní voliči veřejných modrobýčích věcí!

Jste snad tak hloupí, vy modrobýčci zabednění, že nevidíte, kam naši zemi zavede modrá štvavá kampaň? Kampaň, která chce zamodřit celou Českou republiku svými lžemi o oranžovém nebezpečí? Vždyť na koho myslí modrobýčí politici? Na obyčejného člověka? Kdepak, holánci přihlouplí, nenechte se mýlit, myslí jen na sebe a na rozkrádání ze státního!

Moudrý a pravdivý Patýř však zažene to hloupé modrobýčí stádo, které se pase na plodech práce poctivých obyčejných lidí, hezky do ohrady za ostnatý drát, aby to stádo nemohlo dál škodit a dupat svými modrými kopýtky po žírné louce, na které rostou šťavnatá stébélka trávy. Moudrý pravdomluvný Pastýř nepřipustí, aby modrobýčci všechnu tu šťavnatou trávu spásli sami pro sebe a z krásné louky udělali neúrodnou pustinu. Moudrý Pastýř Paroubek a jeho strana ČSSD pohnojí všemi hloupými modrobýčky žírnou louku, aby se zelenala a bylo možno jí častěji kosit. Kosit ku prospěchu všech potřebných, všech těch, které modrobýčci odstrkují stranou a chtějí je z louky vyhnat. Nebo si, ty nešťastný voliči modrobýčků myslíš, že louka je jen pro někoho?

Jen politicky stupidní člověk může volit proti ČSSD, takové modrobýčí strany, jako jsou ODS, TOP09, VV, které odmítají jakoukoliv spolupráci s pravdomluvným pastýřem Paroubkem. Tím jasně ukazují, jak jim na obyčejných lidech pranic nezáleží, pouze do chudoby a nezaměstnanosti je chtějí uvrhnout.

Účastním se soutěže o lahev whisky od George Novotneho.

Autor: Zbyšek Hlinka | pátek 21.5.2010 12:44 | karma článku: 23,34 | přečteno: 1206x
  • Další články autora

Zbyšek Hlinka

Důchodci, i vám Babiš lže

7.5.2024 v 22:18 | Karma: 22,00

Zbyšek Hlinka

Pochod hrdosti plešounů

17.8.2023 v 21:38 | Karma: 19,69