Květy a chlap

Už jsem psal v jednom starším blogu o tom, že květiny jsou nestydatě rozcapené pohlavní orgány. Nechápu, co na tom ženské vidí - asi to bude tím, že chlap prý myslí na sex přibližně 8x za minutu, zatímco žena jen jednou denně - od rána do večera. Je zřejmé, že slabším pohlavím jsou muži - potřebují si občas také odpočinout.

Je daleko před desátou hodinou večerní, proto musím psát slušně. Takže pohlavní orgány je třeba hezky zakrýt do vhodného oblečku. Takovým oblečkem může být například trojobal, jak ho znáte z řízků. Obalovaný květák podávaný s tatarkou je docela chutná věc. Ovšem pozor, nenavyklý trávicí trakt může způsobit bouřlivý večer. Dáte-li si k obědu tuto krmi, pro jistotu se večer vyhýbejte útlocitným ženám, mohla by to být vaše poslední schůzka s ní. Námitky, že květák vlastně není květ, mě nezajímají. Je to květ, už podle jména, a basta.

Brzy začne jaro a začnou kvést bezinky. V rámci přípravy na zvýšení DPH u masa si vyzkoušejte například obalovaný bezinkový květ. No, poloslepému se to může jevit jako řízek, avšak po ochutnání brzy zjistí, že do řízku to má daleko. Ale protože jsme tlustí, v rámci šetření si můžete dopřát. Za natrhaný bezinkový květ se DPH neplatí. Opravdu, ověřoval jsem si to na ministerstvu financí.

Za velmi příjemný považuji zelený čas ovoněný květy jasmínu. Květy jsou v čaji hezky poschovávané, takže žádná sprosťárna nehrozí a jeho přípravu můžete klidně ponechat i dětem.

Možná to někdo z vás neví, ale takový hřebíček jsou vlastně nerozvinutá květní poupata. Opět se nemusíte obávat mravního zkažení mládeže, pokud necháte své děti připravit například svařáka.

A když už jsme u toho jídla, taková dobře prokvetlá niva je také pochoutka. Pokud ji zapijete nějakým aromatickým vínem, bude vám blaze jako v Praze. Stydlivější povahy si ji mohou obléci do trojobalu a osmažit. Ovšem niva se nedoporučuje těhotným ženám. Takže proč se vlastně ženy dožadují květů, když ty nejlepší stejně nemohou? A urážet je nějakým podřadným plevelem z louky, který se v řadě případů ani nedá pro svou jedovatost jíst... Nechápu...

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Zbyšek Hlinka | sobota 26.2.2011 17:05 | karma článku: 14,70 | přečteno: 1111x
  • Další články autora

Zbyšek Hlinka

Důchodci, i vám Babiš lže

7.5.2024 v 22:18 | Karma: 22,00

Zbyšek Hlinka

Pochod hrdosti plešounů

17.8.2023 v 21:38 | Karma: 19,69