Klub SLH byl zažalován pro diskriminaci

Jedna známá nejmenovaná aktivistka zažalovala populární klub ScrollLock Haters pro diskriminaci. Podle tzv. náhubkového zákona nesmíme uvádět jméno oběti.

O co jde. Žaloba zní v tom smyslu, že ji klub odmítl přijmout na pozici sexretářky z důvodů, že je tlustá, ošklivá a především žena. Což je dle nezmiňované aktivistky jasná diskrimininace, protože její zavalitost nijak nebrání výkonu funkce.

Šéf české sekce SLH je nadmíru rozhořčen. "Ta dáma (pozn. autora: původně kráva) lže jako když tiskne. Při osobním pohovoru se prořekla, že ji nejvíc zaujala skutečnost, že členové klubu nesmějí nic dělat - a to že se jí ohromně líbí. Jdu se navakcinovat, abych své rozčilení nějak zmírnil," řekl nám na tužku s kusem svázaného papíru (česky notebook). Každopádně je jasné, že v této věci nebude naprosto nic dělat, přesně, jak má v pracovní náplni.

Ona dáma se patrně domnívá, že s minimálním úsilím získá zajímavý příjem. Jenže chuděra patrně neví, že členové klubu SLH za svou nepráci nedostávají ani žádnou odměnu. Takže by stejně doslala kulový, jen by zbytečně vyplňovala prostor, kam by se vešly dvě štíhlé nefeministky - a kruci, chtěl jsem napsat politicky korektně neaktivistky.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Zbyšek Hlinka | pátek 29.10.2010 21:06 | karma článku: 13,86 | přečteno: 1075x
  • Další články autora

Zbyšek Hlinka

Důchodci, i vám Babiš lže

7.5.2024 v 22:18 | Karma: 22,00

Zbyšek Hlinka

Pochod hrdosti plešounů

17.8.2023 v 21:38 | Karma: 19,69