Jsem single, protože - jsem se potkal se Singlovou

Pánové, už se vám stalo, že jste šli například na rande, podle fotky jste očekávali celkem fešné děvče, ale to, co se k vám na ulici začlo hlásit, se zaslanou fotografií mělo společné snad jen to pohlaví?

Nevím proč to tak je, ale všiml jsem si, že ženy často lžou. Například fotografiemi - to, co vystaví, vůbec neodpovídá současné realitě. Na fotce mladá, hezká a od pohledu příjemná holka, v reálu strhaná stará a protivná bába.

Nedávno jsem na jednom alternativním festivalu narazil na takovou ženskou - nevím, co to do mě vjelo, asi jsem před tím vypil moc piv, nebo co, ale z jakéhosi neznámého důvodu jsem se s ní dal do řeči. Dost možná se dala do řeči ona se mnou a já neměl sílu na odmítnutí. Říkala něco o tom, že takové festivaly obráží už od mlada (jak jsem odhadoval, tak už několik desetiletí, přestože tvrdila cosi o třicítce a kousek) a občas na takovém festivalu nějakého alternativce uloví. Ale nikdy to prý dlouho nevydrží, takže je vlastně pořád single. Asi mě taky chtěla balit, nevím, no rozhodně na tohle jsem chuť neměl, a to ani v opilosti.

Obtloustlá ženská, čadila jedno od druhého (holky, když kouříte, fakt páchnete a zužujete si potenciální výběr vhodných genů), na sobě měla místy propálený hubertus, vlasy neurčité barvy a struktury (původně snad do hněda), na nohou nějaké křusky. Smrděla opravdu vydatně, a nejen cigaretami. Alternativka jak vyšitá. Tak jsem si dle její vizáže na chvíli představil, jak to asi tak může vypadat u ní doma - no rozhodně načinčané růžové povlečení mi tam nenaběhlo. Prach bych u ní musel nejspíš "utřít" rovnou lopatou, abych se nemusel štítit si u ní sednout na židli, na matraci bych to raději nezkoušel vůbec. Byl jsem rád, když se mnou přestala ztrácet čas a šla lovit jinam.

A jak čtu blogy, tak teď už vím, která to je. Ta fotka na profilu opravdu není její současná podoba, nevěřte jí tedy kdejaký krmelec. Než takovou, to raději být po zbytek života sám.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Zbyšek Hlinka | pátek 7.10.2011 17:29 | karma článku: 17,82 | přečteno: 1816x
  • Další články autora

Zbyšek Hlinka

Důchodci, i vám Babiš lže

7.5.2024 v 22:18 | Karma: 22,00

Zbyšek Hlinka

Pochod hrdosti plešounů

17.8.2023 v 21:38 | Karma: 19,69