Jsem nejlepší bloger ve vesmíru a přilehlém okolí

Uznávají to dokonce i Marťani. Nevěříte? Tak se jich běžte zeptat. Jistě vám to potvrdí.

Někteří možná namítnou, že jiní blogeři mají vyšší karmu. To ale přece není měřítko - karma je stejně takové pofidérní číslo, které vlastně vůbec nic neznamená. Stačí napsat slovo Paroubek, a hned karma letí vzhůru. A já nejsem žádný malý hlupák, abych se takto podbízel a psal o Paroubkovi. Tedy pořád, stačí jen někdy.

Ale stejně, s tou karmou je to podvod. Není problém to zmanipulovat programově - to vím, jsem programátor, takže do takových systémů vidím. Určitě tam mají robota, který automaticky přiděluje karmu při výskytu určitých slov. Není žádný problém něco takového naprogramovat a spustit souběžně s hlavním systémem. Prostě stačí malý prográmek, takový zlý imperialistický špion, který zákeřně číhá na serveru a odposlouchává komunikaci mezi prohlížečem a serverem - a ve vhodný okamžik podstrčí serveru karmu. Jo, já to znám...

Redakce iDnes tam něco takového nutně musí mít. Jinak si neumím vysvětlit, proč jiní mají vyšší karmu než já. To je naprosto sprostý podvod, redakce iDnes je proti mě zaujatá a snaží se mě, nejlepšího blogera, všemožně dehonestovat a odstrkovat. Ale já to dál už trpět nebudu, prostě s redakcí nebudu mluvit a hotovo, a to do doby, než budu mít nejvyšíí karmu! A já jí chci, CHCI A CHCI!!! DUPY DUPY DUP!!!

Autor: Zbyšek Hlinka | čtvrtek 13.5.2010 18:50 | karma článku: 19,71 | přečteno: 926x
  • Další články autora

Zbyšek Hlinka

Důchodci, i vám Babiš lže

7.5.2024 v 22:18 | Karma: 22,00

Zbyšek Hlinka

Pochod hrdosti plešounů

17.8.2023 v 21:38 | Karma: 19,69