Jak po 40 vyhnat muže a zůstat šťastně sama

Předpokládám, že svou reprodukční potřebu máte naplněnu a děti jsou dostatečně samostatné. Pokud ne, i tak zde najdete mnoho inspirací pro budoucnost. Některý z níže uvedených návodů zaručeně zabere.

Pokud nepatříte mezi ty šťastné, kterým muž uteče kvůli jiné ženě (možná je to pro vás překvapivé, ale někteří muži se své ženy drží jako klíšťata), zkuste následující finty. Musím však předem upozornit, že někteří muži jsou velmi otupělí a vydrží všechno. Pak nezbyde, než abyste odešla vy.

Začněte ho převychovávat. Vykašlete se na takové detaily, jako pravidelné mytí a každodenní výměna spodního prádla. Tomu se muži snadno přizpůsobí, takže to zůstane bez efektu. Na některé zabere, když ho začnete nutit, aby si na záchodě sedal - VŽDY! Pokud se snad podvolí, musíte sáhnout po tvrdších metodách - začněte mu zakazovat kamarády a koníčky. "S takovým pobudou se přece nebudeš bavit, je pod tvou úroveň a ty tvé známky lezou do peněz, takže si nemohu ani koupit nové boty. Místo k moři jezdíme na Šumavu do té vaší plesnivé podnikové chaty." A nezapomeňte organizovat jeho čas do poslední minuty, jinak nebude vědět co dělat a nebude tedy nejspíš dělat vůbec nic. S osobním volnem velmi šetřete. Mějte na paměti, že muž je vlastně jen takové přerostlé dítě. K výchově samozřejmě patří i pravidelné předhazování seznamu toho, co všechno udělal špatně.

Máte od něj celou řadu očekávání a požadavků na něj - rozhodně z nich nic neslevujte. Protože dlouhý seznam ženských očekávání není schopen naplnit žádný muž na světě, ať se snaží sebevíc. Jen hloupá husa se spokojí například s tím, že muž má práci a natolik slušně placenou, že v případě problémů dokáže nějak utáhnout domácnost, aniž byste se museli stěhovat. Nebo, že chodí do hospody s kamarády nejvýše dvakrát do týdne a to ještě za peníze, které jsou nad nutnými výdaji v domácnosti. Nebo, že je pozorný a nosí vám pravidelně kytku a bonboniéry. Nejste husy, požadujte prostě všechno. Chlap si potom uvědomí svou méněcennost a začne se ptát sáme sebe, zda mu nebylo líp svobodnému.

Také se můžete stát feministkou a začít mu předhazovat, jaký je nepotřebný trubec. A vůbec, začněte s ním soupeřit o nadvládu v domácnosti - on stejně musí soupeřit v práci, takže ať nevyjde ze cviku. Pozor ovšem, někteří muži jsou pohodlní a kapitulují - nadvládu vám nechají, podlehnou pasivitě, ale doma vám zůstanou. Na druhé straně, třeba začnou i luxovat, mýt nádobí, prát, vařit, a vám zbyde víc časů na schůze ve feministickém kurníku.

Vřele také doporučuju udělat hysterickou scénu pokaždé, když se otočí za jinou ženou (to spolehlivě udělá drtivá většina mužů). Když scénu uděláte opakovaně, on si uvědomí vaší hodnotu a s velkou pravděpodobností práskne dveřmi sám.

Pamatujte, že muž je schopen se plně soustředit jen na jednu věc současně. Například na sledování přímého přenosu finálového utkání - to je jedno v čem. Vyžadujte si průběžně jeho pozornost, nejlépe v těch nejnapínavějších momentech (ty brzo rozpoznáte podle jeho chování). S tím ovšem opatrně u vznětlivějších povah, mohly byste také velmi snadno jednu chytnout.

Další věcí, které se muži obávají, jsou výtky prastarých hříchů, na které už dávno zapomněli. Budete-li v tomto směru vytrvalá, pak muž rezignuje, zavře se do trucovny s lahví něčeho chutného a začne meditovat o odchodu.

Vězte, že mužovou přirozenou povinností je udělat vás šťastnou. Což o to, on by třeba i rád (aspoň z počátku), ale neví jak. Rozhodně mu to nijak neusnadňujte. Muži nejsou telepati, neumějí číst vaše myšlenky. Muži jsou i jednodušší, takže pokud mu něco neřeknete přímo (nedej bože víckrát), zpravidla to ani nepochopí (leda, že by měl v dané oblasti náležitý výcvik od matky, nebo od vás). Využijte této vlastnosti - předpokládejte, že muž musí poznat všechna vaše přání z jemných ženských náznaků. On téměř zaručeně nepochopí, což je pro vás důvod k uraženosti. Muž je zmaten a začne dělat ještě větší hlouposti, kterými vše jen zhorší. Nebo rezignuje a nebude dělat nic. Ono je to stejně jedno - ať udělá co udělá, vždy to bude špatně. Poté ho potrestejte například tak, že ho budete v posteli odstrkovat, budete uraženě plakat a nedáte mu večeři. Chytřejší muž pochopí a odejde.

Pokud nezabralo nic z výše uvedeného, pak určitě zabere následující, nejtvrdší metoda. Přestaňte se zcela starat o domácnost a začněte se potulovat kdesi po nocích, aniž byste manželovi cokoliv řekla, kam jdete, s kým, kdy se vrátíte a podobně. Prostě se seberte a bez pozdravu odejděte. To trkne i toho největšího troubu, že je na čase sbalit se a zmizet. Možná vás ale také před tím zmlátí...

Jistě znáte i celou řadu dalších metod, jak se muže zbavit. Zkuste ostatním poradit ve svých komentářích.

Když je muž pryč, možná se kolem vás začnou motat jiní pobudové. Ukažte jim, jak jste toho předchozího hezky oškubala. Jestli to dotyčný nepochopí, neuteče a bude stále po vás pošilhávat, pak je to moula, který si zaslouží také oškubat.


22.3. 16:26 - dodatek pro ty, kteří mají problém pochopit můj záměr: píšu pro pobavení publika, ani omylem se nejedná o frustrovaný pláč nad nespravedlností světa. Jsem rozvedený, bez hádek a dohodou. Manželka na mě ani zdaleka nezkoušela všechny popsané "finty". Ušetřte si tedy zbytečné psychologické rozbory mé osobnosti. Děkuji za pochopení.

Autor: Zbyšek Hlinka | neděle 21.3.2010 17:51 | karma článku: 43,05 | přečteno: 13373x
  • Další články autora

Zbyšek Hlinka

Důchodci, i vám Babiš lže

7.5.2024 v 22:18 | Karma: 22,00

Zbyšek Hlinka

Pochod hrdosti plešounů

17.8.2023 v 21:38 | Karma: 19,69