I ženy mohou čůrat do umyvadla

Jedna čtenářka mých blogů se domáhala, abych více rozvedl téma čůrání ve stoje. Vyhovuju jejímu přání a tento blog bude silně monotematický. Slabší povahy prosím - nečtěte to. Na případné urážky budu reagovat posměchem.

Některé ženy jsou už takové, že mužům závidí, že se mohou (muži) vyčůrat hezky pohodlně, rychle a ve stoje. I začaly tedy vynalézat všemožné buzerace, kterak by mužům jejich úlevu co nejvíce znepříjemnily. Například pokládají kolem toalety savý papír, na kterém pak dokazují mužům, jaká jsou to prasata, když pocákají vše kolem. Pusté pomluvy. I mírně nalitý chlap dokáže zacílit přesně a s minimálními škodami napáchanými kolem. Tedy nic, co by se nedalo snadno setřít (i po sobě, stačí jen trocha dobré vůle). Ovšem ze záchodových prkének a podlahy musejí pryč všechny dečky a podobné zhovadilosti, které jsou stejně jen k vzteku.

Komusi to nedalo spát a pojal to obráceně - žádné nesmyslné zrovnoprávňování směrem dolů, ale hezky směrem nahoru, jak to má správně být. Podívejte se na toto video.

Takže děvčata, nyní můžete klidně čůrat do umyvadla i vy (stejně jako chlapi), aniž byste nakropily všude kolem. Předpokladem ovšem je, že dosáhnete - čůrání obloukem nahoru nedoporučuji. Jo, a abych nezapomněl, čůrá se jen při mytí, ne kdykoliv, jak se některé mylně domnívají.

Myslíte si, že jsem prase? Je mi to naprosto fuk, nemusíte mi to psát do diskuse.

Autor: Zbyšek Hlinka | neděle 28.3.2010 22:14 | karma článku: 23,27 | přečteno: 4868x
  • Další články autora

Zbyšek Hlinka

Důchodci, i vám Babiš lže

7.5.2024 v 22:18 | Karma: 22,00

Zbyšek Hlinka

Pochod hrdosti plešounů

17.8.2023 v 21:38 | Karma: 19,69