Gender studie: Muži jsou utlačování skrze oděvní průmysl

Na základě pečlivé analýzy dostupných dat jsem došel k jednoznačnému závěru, že konfekční oděvní průmysl je organizovaným tajným spiknutím feministek proti nám, mužům.

Jen považte, jaké utrpení přinášejí nám mužům konfekční kalhoty. Tedy těm (nám) mužům, kteří jsou nositeli řádného vybavení, ne nějakých zakrslých chcípáčků. Dříve se slušný krejčí ptal, na které straně své nádobíčko nosíte. Šikovný krejčík pak ušil pohodlné kalhoty, nešikovný to stejně zvrzal.

Konfekční kalhoty jsou šité neutrálně, takže ve svém důsledku nevyhovují ani pravákům, ani levákům. Při chůzi pak dochází k různému zašmodrchání, které je nutno čas od času srovnat do pohodlné polohy. Ale ani sezení v nesprávně ušitých kalhotech se neobejde bez všemožného útlaku. Feministky dobře vědí, kde máme nejcitlivější místo, tak se snaží nás přes toto místo co nejvíce popotahovat. Nespokojí se s tím, že trpíme značným nepohodlím, ale ještě nás se zjevným uspokojením hlasitě peskují za to, když se pokusíme docílit aspoň nějaké snesitelné polohy. Rovnou nás nevybíravým způsobem označí za nespolečenská prasata a vyžívají se v tom, jak se jim daří srážet naše sebevědomí.

Všimněte si, že v kulturách, kam dosud feministické zlo nedosáhlo, nosí muži pohodlné oděvy, takže jim vzniká potřeba přerovnávání jen výjimečně. U nich si žena nedovolí různými nekalými způsoby vnutit muži nošení mučících nástrojů. U nás ano. Ženy v naší kultuře ovládly oděvní průmysl (viděl jste někdo například šiče?) a skrze módu zaútočily na naši největší zranitelnost.

V ne příliš vzdálené minulosti došlo feministické zákeřnictví tak daleko, že vnutily mužům naprosto nevhodný oděv - slipy. Kdo neměl slipy, byl ženami vysmíván. Přitom slipy v kombinaci s konfekčními kalhotami přinášejí to největší utrpení, jaké si jen muž dokáže představit. Naštěstí se záhy zjistilo, že nošení slipů způsobuje mužskou neplodnost, tedy se od této hrůzy všech hrůz v zásadě upustilo a dnes už nošení trenek není ostudou. Aspoň že tak...

Řeknu vám, nebýt zde tak odporných mrazů, konvertoval bych na Skota a pořídil bych si kilt.

Autor: Zbyšek Hlinka | pondělí 14.11.2011 19:08 | karma článku: 18,62 | přečteno: 1375x
  • Další články autora

Zbyšek Hlinka

Důchodci, i vám Babiš lže

7.5.2024 v 22:18 | Karma: 22,00

Zbyšek Hlinka

Pochod hrdosti plešounů

17.8.2023 v 21:38 | Karma: 19,69