Co nám říká Alrawi a co se píše v Koránu - VI

K masakru v Paříži říká: "Podobné teroristické činy podle něj nemají žádnou oporu v islámu jakožto náboženském učení."

Zdroj: http://zpravy.idnes.cz/cesti-muslimove-odsoudili-teror-ve-francii-fkw-/domaci.aspx?c=A151114_115342_domaci_neh

Dále také:

„Poselství islámu, dle slov Koránu, je poselstvím milosrdenství všem lidem, a ne poselstvím msty a nenávisti, kterou extremisté z Al-Káidy a IS šíří svou zločinnou politickou ideologií a teroristickými činy,“ uvedlo Ústřední muslimských obcí v prohlášení.

Co tvrdí zástupce ISIS?

„Dokud budete pokračovat v bombardování, nebudete žít v míru. Dokonce se budete bát jít i do obchodu,“Zdroj: http://zpravy.idnes.cz/islamsky-stat-ve-videu-hrozi-francii-dsf-/zahranicni.aspx?c=A151114_104055_zahranicni_ert

Tak se opět podívejme do Koránu, co tvrdil Mohamed:

9:12.Jestliže však poruší přísahy své poté, co uzavřeli úmluvu, a zaútočí na náboženství vaše, pak bojujte proti vůdcům nevěrectví; a pro ně neplatí žádné přísahy - snad potom přestanou!
13.Což nebudete bojovat proti lidu, jenž porušil přísahy své a usiloval o vyhnání posla a první vás napadl? Bojíte se jich snad? Však Bůh má větší právo na to, abyste se Ho obávali, jste-li vskutku věřící.
14.Bojujte tedy proti nim a Bůh je vašima rukama potrestá a zahanbí a dopomůže vám k vítězství nad nimi a uzdraví hrudě věřících
15.a odstraní hněv ze srdcí jejich. A Bůh přijme pokání, od koho chce, vždyť On vševědoucí je i moudrý.

2.190.A bojujte na stezce Boží proti těm, kdož bojují proti vám, avšak nečiňte bezpráví, neboť Bůh nemiluje ty, kdož se bezpráví dopouštějí.
191.Zabíjejte je všude, kde je dostihnete, a vyžeňte je z míst, odkud oni vás vyhnali, vždyť svádění od víry je horší než zabití. Avšak nebojujte s nimi poblíže Mešity posvátné, dokud oni s vámi zde nezačnou bojovat. Jestliže však vás tam napadnou, zabte je - taková je odměna nevěřících!
192.Jestliže však přestanou. . . tedy Bůh věru je odpouštějící, slitovný!
193.A bojujte proti nim, dokud nebude konec svádění od víry a dokud nebude všechno náboženství patřit Bohu. Jestliže však přestanou, pak skončete nepřátelství, ale ne proti nespravedlivým.

Nemohu si pomoct, ale teroristé z ISIS jednají přesně dle toho, co učil Mohamed. Francie z jejich pohledu patří mezi vůdce nevěrectví, proto proti ní bojují.

A že islám není poselstvím msty?

2:178.Vám, kteří věříte, jest předepsán zákon krevní msty za zabití: muž svobodný za muže svobodného, otrok za otroka, žena za ženu. ...

15:78.A také lid Houštin se ukázal nespravedlivým,
79.však pomsta naše na ně dopadla; a jsou ti i oni věru příkladem jasným!

30:47.A již před tebou jsme vyslali posly k lidu jejich a přišli k nim s jasnými znameními. A pomstili jsme se těm, kdož hřešili, a povinností Naší je, abychom pomohli věřícím.

32:22.Kdo je nespravedlivější než ten, jenž - když připomínána jsou mu znamení Pána jeho - od nich se odvrátí? My věru se provinilým pomstíme.

3:4. ... Zajisté ty, kdož ve znamení Boží nevěří, očekává trest strašný, neboť Bůh věru mocný je a pán pomsty.

Tak nevím jak dle vás, ale dle mého názoru je Alrawi lhář prolhaný.

Článek je k volnému použití.

Autor: Zbyšek Hlinka | sobota 14.11.2015 19:21 | karma článku: 33,65 | přečteno: 1406x
  • Další články autora

Zbyšek Hlinka

Důchodci, i vám Babiš lže

7.5.2024 v 22:18 | Karma: 22,00

Zbyšek Hlinka

Pochod hrdosti plešounů

17.8.2023 v 21:38 | Karma: 19,69