Co furt máte proti tomu Kalouskovi?

Lidi, nechte už toho člověka na pokoji. Když vidím v diskusích, jak by ho kdekdo chtěl lynčovat - copak byste v jeho kůži nedělali totéž? Vždyť chudák bojuje o holou existenci, sám to říkal!

No jen si představte - z jedný strany na něj tlačí kámoši, kterejm dohazuje skvělý kšeftíky. Například padáky, který padaj. No a co byste chtěli od padáků jinýho? Však to maj už v názvu, ne, že maj padat. Tak už toho prosím nechte a nevytahujte takový hlouposti. Hloupej je ten, kdo s takovým padákem spadne. Nemá tam lízt, blbec, jeho chyba.

A teď si přestavte, že ti hajzli ze Švajcu klidně odkudsi vytáhnou nějakejch umouněnejch 12 miliard, což je dvanáct táců melounů (až se mi hlava zatočila) a křivě nás nařknou, že to sou asi naše chechtáky. To samosebou naše prachy nejsou, protože už dávno patří někomu jinýmu. To fasa borec Kalousek pochopitelně moc dobře ví, přece není blbej zloděj, aby je ukrad těm, kterejm ty peníze patří. Zato zákeřný Švýcaři zřejmě zloději sou. Pak se má člověk spolehnout na to jejich tajemný bankovnictví, či jak to tam maj zašmodrchaný. Kalousek se přihlásí k vyšetřování, a hned mu půjdou po krku jeho kámoši, jeho stranický soudruzi, ale taky soudruzi ze všech dalších možnejch spřátelenejch i znepřátelenejch stran. No uznejte, vy byste do toho šli? Jen nekecejte, jste ještě zbabělejší než Kalousek. Ten vám kliďánko vyšije facku, že nebudete vědět, čí ste.

A že chlastá? No však vy chlastáte taky. Zatímco vy máte na starosti jen blbou rodinu, on se musí starat o celou pokladnu. O státní pokladnu. Když vám chybí nějakejch umouněnejch deset nebo dvacet tisíc, už pádíte do putyky, abyste na tak velkej schodek zapomněli a nemuseli poslouchat jekot svý starý. Kalouskovi chybí desetmilionkrát víc! Vy byste se z takový sekery podělali strachy a ta vaše by vás dozajista zabila. Tak řekněte, kdo je větší hrdina, vy nebo Kalousek? Tak se nedivte, že z takovýho schodku chlastá taky. Já taky chlastám, a to nic nedlužím. Což teprve kdyby mi chyběly stovky miliard.

A pak z druhé strany vy, namísto abyste měli s chudákem soucit, chcete ho lynčovat, věšet a tak podobně. Jak pak může pořádně spát spánkem spravedlivejch a nemít strach o holou existenci? Taky byste měli. A oprávněně byste měli, vy syčáci. Nemám vás rád, abyste to věděli.

Autor: Zbyšek Hlinka | pátek 2.12.2011 19:06 | karma článku: 30,45 | přečteno: 1486x
  • Další články autora

Zbyšek Hlinka

Důchodci, i vám Babiš lže

7.5.2024 v 22:18 | Karma: 22,00

Zbyšek Hlinka

Pochod hrdosti plešounů

17.8.2023 v 21:38 | Karma: 19,69