Černá modrá budoucnost

Měl jsem takové vidění - vlastně noční můru - byla celá modrá. Tmavě, depresivně modrá. Krajinou se proháněli pod modrou oblohou modrokošilatí modrobýčci ve svých drahých autech, zatímco obyčejný člověk úpěl vedle cesty a polykal modrobýčí prach silnice.

V tomto vidění jsem také viděl smutné obyčejné ženy, jak se lítostivě otáčely za modrými kočárky modrobýčích paniček, které si mohly splnit svůj mateřský sen. Zatímco obyčejné ženy nemohly na miminko ani pomyslet, protože by ho neměly jak živit. A těch pár odvážných obyčejných žen, které si přece jen nějaké umrněné miminko dovolily, musely ho krmit vlastním mlékem, protože na kvalitní sunar nebyly peníze.

Všechny peníze si totiž sobecky nahamounili modrobýčci a pár jejich hloupých voličů, kteří se odmítali rozdělit o své horentní zisky. Sociální systém - v této mé vizi - naprosto selhal, protože modrokošiláci, podpoření svými hloupými voliči, zrušili mateřské příspěvky.

Vidění pokračovalo dál - objevili se v něm upracovaní sedmdesátiletí starci shrbení nad soustruhy v továrnách. Museli do práce, protože bylo málo mladých, kteří by mohli platit nebohým starým lidem na důchody. Modrokošilatí modrobýčci sice reformovali důchodový sytém, ale tak, že obyčejný člověk musel dřít až do úpadu, aby se vůbec nějak uživil.

Probudil jsem z toho snu celý vyděšený a zpocený, tak hrozný byl. Naštěstí se mi podařilo opět usnout, a zdál se mi další sen. Nyní však byl teplý, krásně oranžový.

V tomto snu svítilo krásné oranžové sluníčko na rozzářenou krajinu plnou usměvavých obyčejných maminek, které se projížděly po cestách krásně upravených parků se svými kočárky. A to vše jen proto, že hloupých modrých voličů bylo málo, ostatní moudře pochopili, že jejich zářná budoucnost je možná jen pod moudrým a pravdivým Pastýřem. Na lavičkách kolem cest seděli usměvaví důchodci, krmili skotačivé veverky a poletující sýkorky a těšili se zaslouženému odpočinku za svou předchozí práci pro moudrého Pastýře.

Moudrý a pravdivý Pastýř totiž ví, že je třeba všemožně podporovat rodiny s dětmi a že lidé unavení věkem si zaslouží důstojné prožití stáří na parkových lavičkách.

Hloupí modrobýčí voliči téměř neexistovali, protože bohatí se rádi podělili o své vysoké příjmy, jen aby zajistili šťastnou budoucnost našim dětem a podpořili sociální smír bez bouří hladových lidí.

Vidíte ten rozdíl, vy tupoučcí voliči modrobýčků? Nebo jste tak hloupí, že budete i nadále tupě následovat prolhané modrokošilaté politiky? Tyto vize jsou totiž pravdivé - pocházejí od vyšší bytosti.

Účastním se soutěže o lahev whisky od George Novotneho.

Autor: Zbyšek Hlinka | sobota 22.5.2010 9:00 | karma článku: 13,76 | přečteno: 859x
  • Další články autora

Zbyšek Hlinka

Důchodci, i vám Babiš lže

7.5.2024 v 22:18 | Karma: 22,00

Zbyšek Hlinka

Pochod hrdosti plešounů

17.8.2023 v 21:38 | Karma: 19,69