Když kolaps Evropy, tak budiž co nejrychlejší

Po volbách v Německu je asi rozhodnuto, že politika vítání imigrantů bude pokračovat celé volební období. Němci schválili, že rozklad sociálního státu a nejpíš i finanční stability bude pokračovat. Jakou máme my ještě šanci?

Nechci malovat čerta na zeď, ale máme před sebou možná poslední volby v demokratické historii. Politici podplacení vidinou na královské platy a nevídané doživotní důchody za krátkou "práci" v orgánech EU nebudou váhat a budou vývoz všech problémů do naší vlasti podporovat. Nevidím možnost, jak tomu zabránit.

Jedinou vyhlídkou je to, že mocný tlak západních politiků vůči těm našim bude slábnout s tím, jak bude slábnout jejich akceschopnost v jejich domovských zemích. Možná je to na dobré cestě, protože když se všichni dobře semknou, nebudou radikalizované náklaďáky a nástrahy s výbušninami vyžadovat tolik obětí z řad frustrovaných šílenců, kteří nemají s islámem nic společného.

Přičiňme se o zvolení alespoň takového složení parlamentu, ve kterém opozice bude mít sílu alespoň na obstrukce, než na západ od našich hranic vznikne chaos a vidina míst v Bruseli vezme za své.

Autor: Jan Hink | středa 27.9.2017 10:17 | karma článku: 33,18 | přečteno: 1173x