Jaké užitečné minoritě bychom měli vyhovět

Je to těžké. Podpoříte LG, zatímco BT se budou cítit diskriminováni. A nezapomněli jste na pedofily? Uděláte zákony na podporu klíšťat a nebude se to líbit kůrovci a naopak.

Což takhle udělat něco pro majoritu? Slušní příslušníci LGBT nemají potřebu pochodovat a dávat tím okázale najevo svou hrdost na svůj těžký úděl. Já to vidím tak, že se toho účastní jen ti oprsklejší, kteří to považují za obrovskou seznamovací párty.

Nemyslím si, že zúčastnění politici jsou všichni přihřátí, jen si chtějí přihřát polívčičku. A když i normální (hetero) mládež uvidí, jak se vyplatí se toho zúčastnit, tak bude úchylky třeba předstírat. I kdyby to mělo přinést jen lajky na FB, tak se budou cítit ohromně IN. Vždyť je tak boží být jinaký!

Dnes se zdá, že má kůrovec trochu navrch, byv po léta pěstován. Co budeme dělat, až LGBT hnutí politiku zcela ovládne? Mladí dnes už mnohdy neví, co jsou to normální lidské hodnoty, jako rodina, vzdělání, píle, odpovědnost a obyčejná lidská slušnost. Že bez práce nejsou koláče. Naopak, že pouhá demonstrace příslušnosti k davu může koláče přinést. Ti trochu uvažující to určitě ještě ví, ale nechtějí se stát terčem nějakých nálepkovačů a udavačů. Proto se radějí podvolí a nebudou nic normálního podporovat, když stát za naše peníze podporuje něco zcela jiného.

Autor: Jan Hink | neděle 11.8.2019 10:17 | karma článku: 39,53 | přečteno: 1312x