Bude britská královská rodina konvertovat k islámu?

Kdo vlastně ve Velké Británii skutečně vládne? Patří královská rodina stále k nejmocnějším lidem na planetě? Podivné nesrovnalosti v konspiračních teoriích. Upozorňuji, že můj článek je zřejmě výsledkem pokřiveného vnímání světa.

Docela mě dojímá, jak Britové královskou rodinu milují, jak jásají při narození následníka trůnu a prožívají s nimi jejich rodinné radosti. My bohužel už více než 100 let nemáme žádné ctihodné vládce, ke kterými bychom mohli vzhlížet s nadějemi na budoucnost.

Nějak mi ovšem nesedí, že to, co se v Evropě děje, královská rodina mlčky strpí. Ten tlak, který nutí evropské politiky jednat proti zájmu lidí, přece musí být vyvíjen někým mnohem mocnějším. Někým, kdo nepotřebuje rozkrádat veřejné rozpočty, protože má vlastní výnosné statky a nepotřebuje stát, aby měl komu platit daně. Stejně jako Rothshildové, tak ani monarchové se nenechávají prezentovat v žebříčcích nejbohatších lidí. A demokracie rozhodně nebyla vynalezena proto, aby bývalá aristokracie ztratila svůj vliv a její statky byly rozděleny mezi chudáky. Demokracii máme proto, aby skuteční vládcové zůstali skryti a aby si lúza myslela, že si za všechno může sama. Že je její chyba, jaké strany volila.

Musím se přiznat, že nerozumím záměrům, jak má Evropa vypadat po plánovaných změnách, které jsou v plném proudu. Už teď je vidět, že jsou nabourávány základní vztahy mezi lidmi. Vše dobré, čemu vděčíme za pokrok, všechny křesťanské hodnoty jsou relativizovány a zpochybňovány. Rodina muže a ženy, jejich právo na výchovu dětí, právo projevit svůj názor. Nositelé barbarských mravů jsou vítáni, shromažďováni v místech a městských čtvrtích podobných ghettům, kam veřejná moc nedosáhne. Jejich podíl na spotřebě daní stále roste, hospodaří si po svém a rozhodně žádné daně sami neplatí.

Ve scénách s radujícím se lidmi, když se narodily děti v královské rodině, jsem vidět samé, odpusťte mi to slovo, samé bílé lidi, od pohledu původní obyvatele. A já si nedovedu představit, že by je stejným způsobem uctívali "noví Britové", kteří nemají pro evropskou kulturu slitovného slova. To už se skutečné elity staly natolik nadnárodními, že jim na poddaných nezáleží?

Za reálnou považuji možnost, že se připravuje náboženské zjevení. Orwellův Big Brother se prohlásí za převtěleného proroka Mohameda a vynutí si slepou poslušnost celého lidstva. Vyjde to velmi levně. Dnes musí podplácet ideologicky vést armády politiků a poslanců. Příště bude stačit pár jmenovaných imámů, kterým si nikdo netroufne do politiky kecat.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Jan Hink | úterý 26.2.2019 10:17 | karma článku: 34,06 | přečteno: 1260x