Reklamace na chlapa

Před několika lety jsem hledal partnerku na internetové seznamce. Brzy mi ale došlo, že pro většinu žen, jsem jen další kus v davu ženychtivých lovců. Bylo tedy potřeba zvolit strategii, abych se "vydavil".

V té době vznikl článek s názvem Reklama na chlapa (https://herak.blog.idnes.cz/c/550023/reklama-na-chlapa.html) A světe div se, fungoval. Jenže po cca dvou a půl letech... .

 

 Stará obchodní poučka praví, že každý "produkt" má svého "kupce". Bohužel už se dále nepracuje s faktem, že zdaleka ne každý kupec, je nakonec i spokojený uživatel. Ruku na srdce, kolikrát jste si domů přinesli něco, čeho jste se nakonec s lehkým srdcem zbavili, protože to nebylo ONO. A pokud jste se cítili podvedeni, protože reklama slibovala něco jiného, možná jste se rozhodli napsat výrobcům, co že si o tom jejich výtvoru myslíte. Podobně jako rozhořčená majitelka modelu Chlapík 72 Partner 4 Life.

 

Dobrý den, vy mizerové!

 

Bohužel nemám dostatečně velkou slovní zásobu, abych vyjádřila své rozhořčení a zklamání z pořízení modelu Chlapík 72 P4L! Přesto se pokusím aspoň nastínit, proč by jste měli tento, dle mého mínění zastaralý a nepoužitelný model, podrobit totální rekonstrukci, nebo rovnou destrukci.

 

První dva roky se Chlapík choval dle vámi udávaných specifikací. Trochu mě rozladilo snad jen to, že jeho software nereagoval na dodatečné programování ohledně tance a vysokohorské turistiky. V Příručce Co muže zmůže jsem se dočetla, že podprogram "Pre100 T0 ZK-US!" zabírá téměř v 70% případů. Jenže Chlapík mě ihned po pokusu o upgrade informoval, že je údolní typ a že kopce i tanec, je ochoten absolvovat pouze v sedě. Prohlásil, že v prvním případě sympatizuje s inženýry, kteří projektují tunely a lanovky a v tom druhém se všemi muži, kteří mají odvahu vyzvat mě k tanci.

Po tomto prohlášení jsem se rozhodla, že mu pořádně otestuji software. Několikrát denně jsem ho vystavovala zátěžovým zkouškám a zjistila jsem několik znepokojivých faktů, které vaše reklama neuváděla.

Podprogram Zamilované pohledy 2000, bylo nutné čím dál častěji aktualizovat. Mazel II nefungoval, pokud jsme se pohádali...což je absurdní, kdy jindy by se měl aktivovat!? Bezpečnostní klíč zabraňující manipulaci s Chlapíkovým nástavcem, se několikrát zablokoval, takže jsem s ním nemohla manipulovat ani já...to je přímo skandální! Co mě však zaráží nejvíce, Chlapík nebyl schopen autodiagnostiky, natož se pak sám opravit. A to přestože jsem mu téměř denně poskytovala zpětnou vazbu, co všechno dělá špatně. A tomu všemu pak nasadil korunu, když mi oznámil, že došlo k "fatal error", přepnul se do defaultního nastavení a přestal se mnou komunikovat.

Z výše popsaného jistě chápete, že jsem velmi nespokojena a požaduji náhradu. Velmi by se mi líbil model CLOONEY G. 1961 US, dodáváte ho s českým software? Určitě bych totiž uvítala, aby byl nastaven v režimu vděčný posluchač-skvělý vypravěč, věrný-kutil, tanečník-horal a samozřejmě empatický-divoch.

S pozdravem, vaše nespokojená zákaznice.

 

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Martin Herák | středa 27.11.2019 21:51 | karma článku: 28,34 | přečteno: 1461x
  • Další články autora

Martin Herák

Ruská nevěsta

18.2.2020 v 15:36 | Karma: 33,90

Martin Herák

Dávkovač mýdla i dobré nálady

11.1.2020 v 14:27 | Karma: 23,20

Martin Herák

Úsměvy smutných mužů

22.7.2018 v 10:08 | Karma: 23,30

Martin Herák

Když se chlapi tyčí

19.10.2016 v 15:02 | Karma: 18,99

Martin Herák

Kterak babka ke světlům přišla

18.10.2016 v 15:18 | Karma: 21,44