Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Když nám to šlape

<p>Vyprávění dívky, která se učí na prodavačku, ale víc než škola ji zajímá jiný prodej. Prodej vlastního těla</p>

Motto "Co je pokřivené, nelze napřímit, a čeho se nedostává, nelze spočítat." (Kazatel, Hledání moudrosti, 15)

Řeknu vám, ještě že jsem dala na Margitu a šla se učit na prodavačku. Moc se mi nechtělo, protože jsem o té škole slyšela své. Hlavně o jejím řediteli, který platí za pablba obecného a umí člověka potrápit.Nikdo mu neřekne jinak než Ksichtus s krásnými lupy bez vlasů. Když je holka pěkná, má takové čtyřky a hluboký výstřih, k tomu nahodí pidikrátkou sukni, dokáže to zaonačit i s takovým blbem. U učitelů je to už horší, ti se ho bojí, hodně jich už vyházel. Divím se jim, že na takové škole zůstávají. To já bych utekla. Moje máma mě učila, ať se nikoho ani ničeho nebojím, a když přijde na věc, umím zasadit pěknou ránu. Do ksichtu, do rozkroku, podle toho, co si situace žádá.

Naši si přijdou na dost peněz. Když si pro ně jdou na poštu, jsou u nás hody. První dny, ale pak se peníze někam rozkutálejí a my moc nemáme. Někdy můj brácha krade. Ale jak říkám, je to jen někdy, kdy čorne něco v samošce. U Vietnamce, on má všude kamery, ale stejně si na našeho Vincka nepřijde. U nás se moc kouří a taky hodně pije, to pak peníze rychle dojdou.

Naše škola stojí v blízkosti nově postaveného nákupního centra. Někdy jsme tam chodily s holkami po škole, jen tak čučely do výlohy a říkaly si, co si jednou koupíme. V kapse ani floka, ale sny obrovské. Ve škole to hlavně žije o přestávkách, to postáváme na chodbě a jen tak klábosíme, co nového. Je mezi námi Fero, který pořád vykřikuje, že je gay. Tak ať je, nás to nezajímá. Gay jako vyšitý. Jak se umí kroutit, a když začne mluvit, padáme pod lavici smíchy. Mluví jak ženská. Také se líčí a nosí účes jako ženská. Kdyby mohl, chodil by do školy v šatech. Zprvu jsme si z něj dělali blázny, ale on jednou přišel s tím, že má bezva kšeft. Že se začal prodávat v nákupáku.

U nás žije hodně Arabů, ale ne žádných emigrantů, ale těch, kteří jsou z bohatých zemí. Saudské Arábie, Emirátů či Kuvajtu. Jsou tady buď se svými rodinami, nebo sami. A ti, co jsou tady bez rodiny, se příšerně nudí. A hledají sex. Nákupák jich je plný, v kavárnách jich večer sedí převaha. Krom peněz je na nich dobré, že nepijí moc alkohol. Někteří z nich vůbec. A taky mají u postele Korán, prý si ho čtou. Ale jinak jsou jako naši chlapi. A Fero jednou v nákupáku čekal na svého kamaráda, když jej jeden Arab oslovil. Fero anglicky neumí, něčemu rozumí, a tak se s tím Arabem domluvil, že hledá přítele na sex. Vidíte. Arabové, mají plnou pusu jejich Koránu a taky jsou mezi nimi tací, kteří mají rádi stejné pohlaví.

Oním dnem se všechno nastartovalo. Fero začal pravidelně čekat na svého nového přítele na místě, kde se potkali poprvé. Jeho místo se pro něj stalo královstvím, kam nikdo jiný než král nemůže. A Fero se cítil jako král. Bodejť by ne. Arab mu dokázal dát svou spokojenost hodně najevo a vylepšil mu finanční situaci. Jenže pak se na Fera obrátil s tím, jestli zná nějaké šikovné dívčiny. Které by dokázaly poskytovat služby. A tak se Fero nejdřív zeptal Slavěny, pak Ilony a nakonec mě. A všechny jsme kývly, protože jsme chtěly peníze. Nebýt závislé na rodičích, kteří stejně všechno propijí a prokouří, ale mít svůj příjem z prodeje. 

A tak jsem se stala prodavačkou. Mým artiklem je mé tělo. Mám své místo v nákupáku, kam nikoho nepustím. A to platí i o Slavěně i Iloně. Také mají svůj plac a mohou rejžovat na Arabech. Je nám ukradené, co si o nich všichni myslí, pro nás je důležité, že platí. Nebo nám dají něco zlatého. Když se nemůžeme domluvit, nosíme s sebou bloček a tužku a tam si vše nakreslíme. Obchod může být uzavřen.

Nejsme obyčejné šlápoty jako ty, které postávají, ať lije nebo mrzne nebo je úmorné vedro, v Celní ulici. Máme své místo v nákupáku, kde je hezky za každého počasí. V létě se ochladíme, v zimě ohřejeme a můžeme tak poskytovat dokonalý servis. Většina Arabů se k nám chová hezky i příjemně voní, jen málokdy si přejí něco netradičního. Za příplatek, proč ne.Někdy si pro inspiraci pustíme tvrdé porno, abychom věděly, co se žádá.  Daří se nám všem přímo skvostně a můžeme si dovolit kupovat oblečení, o kterém jsme jen snili. Z policie strach nemáme, ta se občas objeví jen v Celní, která je prostitucí známá, ale v nákupáku? Kdo by nám to dokázal, na Araby se dá spolehnout, jedou v tom s námi.

Včera mě chytla stará Ištoková, co je prý na tom pravdy, že si Arabové kupují mladé holky. Že jejich Alžběta už má občanku a mohla by taky přispět do rozpočtu. Kdo prý má všechny ty krky živit. Je jich celkem sedm. Dělala jsem, že o ničem nevím, protože nechci žádnou konkurenci. Ať si tu jejich Alžbětu třeba naloží do octa nebo ji pošlou do Celní. Jenže tam má taky každá šlapka svůj plac a jen tak někoho mezi sebe nepustí.

Chci se mít líp než moje máma. Ani nevím, jak dlouho budu moci tohle dělat, taky nevím, jestli by mě bavilo prodávat něco jiného než své tělo. Ale na to nemyslím. Pro mě je důležité, že dnes se uvidím s Omarem. Ten je asi ze všech těch chlapů, s nimiž spím, nejlepší. Dává mi tuzera, a proto má přede všemi přednost. Nejdřív Omar a pak ti další. No řekněte, není to bezva život, když vám to šlape?

Autor: Helena Vlachová | čtvrtek 25.8.2016 6:21 | karma článku: 19,94 | přečteno: 998x
  • Další články autora

Helena Vlachová

Když matka ničí své dítě

Rozpadne-li se partnerský vztah či manželství a zůstanou-li z něj děti, měl by se zájem přenést především na ně. Děti by měly rozpadem vztahu rodičů trpět co nejméně. Ale vysvětlujte to některým matkám.

7.4.2024 v 7:29 | Karma: 19,54 | Přečteno: 984x | Diskuse| Ostatní

Helena Vlachová

Praha je bezpochyby matkou všech měst

Dnes začnu slovy básně Kvetoucí Praha od Jaroslava Seiferta. "Stůj, stůj, ty sladký okamžiku, já chtěl bych spolu znít, hned slovy lásky a hned díků, jež nelze vyslovit."

4.4.2024 v 17:00 | Karma: 13,50 | Přečteno: 537x | Diskuse| Ostatní

Helena Vlachová

Muž, jenž žije s myší

Řeknu vám, že ta dnešní doba je pěkně zvrácená, někdo by mohl říct, že je naruby nebo také vzhůru nohama. Už třeba pohlaví, že prý nejsou jen ženská a mužská, prý je jich víc. Ale zvráceností může být víc...

1.4.2024 v 1:15 | Karma: 13,61 | Přečteno: 656x | Diskuse| Ostatní

Helena Vlachová

Proč tu ještě tolerujeme Andreje Babiše?

Je otázkou, proč v českých vodách ještě tolerujeme Andreje Babiše. Vždyť tu má platit lustrační zákon. Nebo neplatí?

21.3.2024 v 19:51 | Karma: 32,35 | Přečteno: 1377x | Diskuse| Ostatní

Helena Vlachová

Můj syn

Vždy jsem si přála mít tři syny. Jenže člověk míní a Osud mění. Nakonec zůstalo jen při jednom synovi.

19.3.2024 v 6:37 | Karma: 15,79 | Přečteno: 703x | Diskuse
  • Nejčtenější

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Podvod století za 2,4 miliardy. Ortinskému hrozí osm let a peněžitý trest 25 milionů

29. dubna 2024  6:21,  aktualizováno  13:19

Luxusní auta, zlaté cihly, diamanty a drahé nemovitosti. To vše si kupoval osmadvacetiletý Jakub...

Zemřel bývalý místopředseda ODS Miroslav Macek. Bylo mu 79 let

1. května 2024  12:58

Ve věku 79 let zemřel bývalý místopředseda ODS a federální vlády Miroslav Macek, bylo mu 79 let. O...

Stovky amerických obrněnců se v řádu dnů nepozorovaně přemístily do Česka

2. května 2024  17:21

Několik set vozidel americké armády včetně obrněnců Bradley nebo transportérů M113 se objevilo ve...

Moskva se chlubí kořistí z Ukrajiny: Abramsy, Leopardy i českým BVP

1. května 2024  15:38

V Moskvě ve středu začala výstava západní vojenské techniky, kterou používá ukrajinská armáda a...

Na jednání o míru nepřijdeme, vzkázali Rusové. Švýcaři je ani nezvali

2. května 2024  22:11

Švýcarsko iniciuje vlastní mírovou konferenci o Ukrajině. S pozváním Ruska na setkání, které se má...

Pavel zkritizoval všechny. Nefér jsou Babišova slova i kampaň SPOLU, míní

2. května 2024  21:36,  aktualizováno  21:50

Kampaň, která dělá z hnutí ANO zastánce ruských zájmů, je podle prezidenta Petra Pavla stejně nefér...

O menopauze musíme mluvit, burácela herečka Halle Berry před Kapitolem

2. května 2024  21:41

Slavná herečka Halle Berry se zapojila do americké politiky, když podpořila senátorky snažící se o...

Sluší se, aby zaměstnanec věděl, proč je propouštěn, řekl Juchelka

2. května 2024  5:42,  aktualizováno  20:58

Poslanci se přeli o změnu zákoníku práce. Opozici se ho nepodařilo vrátit vládě k přepracování....

  • Počet článků 1263
  • Celková karma 21,58
  • Průměrná čtenost 1112x
Jsem především žena a v ženství spatřuji smysl svého života. Mám ráda život i s jeho těžkostmi, vážím si maličkostí, neuznávám konzumní způsob života, jsem zastánkyní svobodné vůle člověka.

Seznam rubrik