Foto

Už jsem chtěla bránit nepopsatelnou, nostalgickou krásu Benátek.

Než jsem se dočetla, že se Vám tam ztratil kufr.

JS

Zdaleka nejhorší je ovšem Humpolec, tam jsem před několika lety ztratil peněženku

JV

Praha je krásná, ale to je i mnoho jiných měst.

Foto

1) A kdo je otcem?

2) Zapomněla jste na Hradec Králové, pokud máte na mysli pouze Čechy.

JK

Být hrdí? Ono záleží, jak se k nám stát chová. Já opravdu nebudu hrdý tvz. jen tak.

MK

Londýn získal mnoho pozitivních atributů, ale přesto. Je to nejšpinavější město v Evropě. Souhlasím s tím, protože jsem poznala, že Angličanky nejsou čistotné. Stačí navštívit anglickou domácnost...

Zdroj: https://helenavlachova.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=815277

Kolik jich navštívila, paní chytrá?

JM

J30a76n 64M41a13r97e28k

6. 4. 2024 0:43

Nevím, kolik těch anglických domácností paní Vlachová, jejíž 'middle name' je Kritičkavšeho navštívila, ale prohlásit, že Angličanky nejsou čistotné je totální hovadina. Rád bych viděl 'čistotnou' domácnost paní Vlachové. Podle pár domácností, které snad viděla se nic nedá soudit. Prolezl jsem Anglii od Doveru až po Liverpool a dál až na ostrov Man, byl v mnoha domácnostech, i domácnostech anglických immigrantek zde v Kanadě a nezjistil jsem že jejich domácnosti byly nepořádnější a špinavější, než ty české. Viděl jsem domácnosti Češek v pavlačových bytech na Žižkově a to mi stačilo. Leč, kdo chce psa bíti, klacek si najde. Na to je paní Vlachová mistr. A domnívám se, že to je to jediné v čem ona vyniká.

Byl jsem ve všech jmenovaných městech a ze všech jsem se vracel s dobrým pocitem, že jsem viděl něco nového a zajímavého.

eee ... abych nekecal, za Velkou louží jsem nebyl.

Foto

Praha je pro mne jako žena, která používá příliš silný parfém. V prvém okamžiku mne to omámí, ale když jsem v její blízkosti déle, rozbolí mne z toho hlava.

  • Počet článků 1262
  • Celková karma 22,05
  • Průměrná čtenost 1113x
Jsem především žena a v ženství spatřuji smysl svého života. Mám ráda život i s jeho těžkostmi, vážím si maličkostí, neuznávám konzumní způsob života, jsem zastánkyní svobodné vůle člověka.

Seznam rubrik