Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Dobrej článek  - no přeji vám dost síly na ty fanatiky - jedna věc mi pořád není jasná - obdivují Landu, Orlík, zabývají se podivně fašizujícím mysticismem, takže je jim tohle všechno milý - tak proč se furt stavěj, jakože to není pravda - když mají ten fašismus rádi, tak proč ho zapírají?  když už si dají na čepici SS, proč si za tím nestojí? proč jako mlží? strach z popotahování? nebo co to je?

3 2
možnosti
Foto

V84í30t 90H86a10s64s18a23n

20. 12. 2012 23:03

Dobrý večer,

nacisté v čele s Hitlerem byli přece také fascinováni okultismem. Jenom nám nějak z této diskuse někam "zmizeli" a nazývají se přijatelnějším termínem - vlastenci.

-Můj příští článek bude mnohem, mnohem ostřeji napsaný. 

-autor-

1 4
možnosti

Pane Hassane,vy lžete schválně,nebo jen neumíte zpracovat to,co slyšíte/vidíte?

13 4
možnosti

tak jsem to prece jen precetl a je to teda fakt sila...

1, neofolk uz jsme si snad vysvetlili, pokud ne tak ve zkratce folk znamena lid, nikoliv narod. (lid - الناس ; narod - دولة )

2, vsechny templarske rady budou mit podobny nazev, vsechny budou obsahovat 'ordo ... templi'. stejne tak vsechny fotbalove kluby (i ty nacisticke) maji zkratku FC nebo FK.

3, Hana Zanakova ma velmi vrely vztah k mensinam, pochybuji ze by takova jeji gesta nekdo bral jinak nez jako zert - opet jen idiot to muze vythnout z kontextu a kricet "kacir, kacir!"

4, Krysar ze je cryptoxenofobni? to si chudak Viktor Dyk nezaslouzi, byl to sice nacionalista to jo, ale xenofob, urcite ne! snazim se vybavit si knizku nebo muzikal optikou hledace cisel 88, ale asi mam moc malou fantazii - leda ze by pistala predstavovala drevo, tedy strom a jeho koreny, ktere jsou zapusteny do zeme, ktera je soucasti slunecni soustavy, no a ta slunecni soustava obsahuje i merkur a ten jak znamo obehne slunce za 87,9 pozemskych dni... stejne to neni xenofobni. strach z krys neni xenofobie, to je zemmifobie, tak ja fakt nevim....

7 2
možnosti

white power je produkt skupiny vanish (http://www.vanish.co.uk/products/vanish-oxi-action-crystal-white/vanish-oxi-action-crystal-white-powder)

Travolta velmi casto hraje zlocince, z toho je treba neco okamzite vyvodit asi napisu nejaky bezduchy calnek s titulem "hlina je hneda, pec nam spadla a Travolta je gangster"... precetl jsem prvni odstavec a mam dost, jsem vykrmen na mesic dopredu.

6 3
možnosti

Ja jsem taky ctenar a proto jsem to posoudil. A musim se znovu opakovat. Vy nepatrite k tem, kteri maji opravneni komukoliv cokoliv radit. Rozhodne ja nejsem ten, ktery bude respektovat jakekoliv vase vyzvy. S tim se budete muset smirit. O historii a runach nemate ani ty nejmensi znalosti. Vede vas jen nenavist k Landovi a teto nenavisti jste podridil tento a dalsi clanky. Bohuzel jste si nebyl schopen zjistit zasadni fakta a tak se tento clanek stal jen vasi blamazi.

11 5
možnosti
Foto

V96í23t 73H67a60s20s57a89n

12. 12. 2012 15:32

S fanatickým obdivovatelem rasistické skupiny Orlík http://vaclavkral.blog.idnes.cz/c/308493/Orlik-Landa-Zito-44.html a člověkem, který ve svém blogu navrhoval Landu na hrad, rozumně diskutovat nejde.

- Tudíž Vám radím: poslouchejte si Orlík, pište si vaše rychloblogy a neztrapňujte se tu hloupou demagogií spojenou s neznalostí základních faktů.

5 8
možnosti

Landa je evidentne nemocný a Vy taky !!!

8 3
možnosti

A autoj je poněkud mimoň. Napsal bych to výstižnějí, ale cenzůra jede.

Ještě se to dá říci jednou a také slušně: autor je kastrovaný samec tura domácího.;-D

9 6
možnosti

Ono se to da napsat slusne. Autor je narcis, kteremu kdesi vyslo par slusnych fotek a on se od te doby povazuje za zurnalistu a dobreho novinare, kterym nikdy nebyl a pokud bude psat stylem jakym pise, tak ani nebude. Maximalne se muze stat platnym clenem tymu redaktoru Blesku nebo dokonce AHA ci podobneho bulvaru.

13 6
možnosti

Orlík byla skvělá kapela. A vřískání multikulturistů, jakož i naplaveného odpadu ještě po dvaceti letech mě naplňuje velkou radostí.

16 5
možnosti

O velkém a širokém rozhledu pana žurnalisty Hassana svědší, že zde vložil odkaz na uncyklopedii, což je recesistická a parodická stránka na internetové encyklopedie a speciálně je zaměřená na wikipedii. Alespoň dílčí informace, co je to neofolk jsou zde

http://en.wikipedia.org/wiki/Neofolk

15 3
možnosti
Foto

V51í80t 28H84a21s24s11a13n

10. 12. 2012 15:00

Dík za nahrávku na smeč! ;-) Nějak jste totiž zapomněl zmínit tuto stránku, kde najdete informace o některých skupinách hrajících Neofolk.

http://www.whomakesthenazis.com/

4 7
možnosti

Landu moc nemusím, bral jsem ho naposled v Orlíku, pak bohužel hrozně změknul :-/ Ale je moc dobře, že i dnes ještě pořád irituje takovéto Hassany R^

12 4
možnosti