Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JV

Z diskuse pod článkem je mi na zvracení. Je mi sympatické, pokud někdo polemizuje nebo nesouhlasí s názorem Hassana. Ale je mi na blití z toho, že argumentem proti Hassanovi má být to, že není Čech, někoho zmlátil apod.

Podle mě je Landa výborný skladatel podmanivé hudby, ale taky je to extremista, násilník, který upřednostňuje pořádek a kdo se jeho pořádku protiví zaslouží si trest, nejlépe okamžitý a násilného charakteru. Jeho texty a veřejné vystupování jsou podprahově extremistické a mohou být nebezpečné. Pokud jako Žito svými kejkly skutečně vydělá spoustu peněz nebo získá podporu bohatých, tak se všichni jeho sypatizanti ještě budou divit, kam to povede. Omlouvání Landy tím, že je tak trochu magor je podle mě lehkovážnost a není na místě.

20 11
možnosti
MM

Hassan je nenáviděn za názor. Proto se proti němu vytvořila skupina, která se i hrdě přiznává, že ho nečte a jen mu chodí nadávat. To, že je to v rozporu s pravidly iDnesu samozřejmě redakci vůbec nevadí. Ta zde smazala například citování Landova textu ale nechala na pokoji nadávání autorovi do odpadů či póvlů.

9 11
možnosti
FS

Tráva je zelená, nebe je modré, Vít Hasan kecá. Neofolk není žádný Nový národ. Folk je lidová hudba, a v Neofolku opravdu lidové motivy zaznívají. Vít Hasan si plete Folk a Volk. Zároveň schválně, kdo najde v Protestsongu jediného člověka s pejzami. Jestlipak si on Vít Hasan možná něco neprojektuje, když vidí takové věci tam, kde nejsou?

24 9
možnosti
MR

M21i37c78h51a70l 50R34y72b91a

3. 12. 2012 18:28

Ein Folk, Ein Landa.....vy nevidíte tu souvislost?

16 0
možnosti
OM

Zrovna Orlík a Landovi názory mi vadí ze všeho nejméně. V něčem má i pravdu

17 7
možnosti
JV

Ano má pravdu, kdyby tu nebyl ten demokratickej bordel, byl by tu pořádek jako v říši v letech třicátých nebo v Československu v letech padesátých. To si dělat bordel nikdo nedovolil, jinak by byl po zásluze potrestán lidovým soudem.

2 5
možnosti
VM

tak znova Hassane, kde ty trestaný násilník bereš tu drzost moralizovat?

18 5
možnosti
OM
RK

A co je to " nácek " ?

5 1
možnosti

P45e22t56r 60Š85l34e43d53e38r

3. 12. 2012 12:32

A co z toho jako vyplývá? Nějak nechápu smysl toho článku.

11 3
možnosti
VK

To je v poradku, nelze chapat neco co neexistuje

9 3
možnosti
DK

Naprostej souhlas s článkem.

9 13
možnosti
Foto

dobrá analýza R^ Landa je poměrně inteligentní člověk, který přitahuje především méně bystré a hlavně frustrované spoluobčany, kteří mu ty jeho kecy žerou. Je to docela nebezpečný člověk, který má potenciál manipulovat davem...

20 15
možnosti
PM

P41e74t94r 96M92a11r74e25š

3. 12. 2012 6:37

Víte někdo, čím se pan Hassan živí? Já to typuju na "vlastníka" nějaké neziskovky a chce ochránit svůj business....Landové mu ho totiž chtějí vzít...

23 13
možnosti
AS

ve skolce jsem se s jednim Hasanem furt rval, jestli ses to ty, tak se omlouvam, nejspis jsem ti vymlatil mozek z hlavy :-/

27 6
možnosti
  • Počet článků 243
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4111x
Jsem profesionální fotograf a novinář na volné noze. Toto je můj osobní blog, kde převážně přepublikovávám mé v jiných médiích vydané fotografie a rozhovory s osobnostmi.

V diskusi odpovídám pouze na slušné dotazy směřující k tématu daného článku. Příspěvky nesouvisející s tématem daného článku nekompromisně mažu.

Navštivte můj fotoweb:

http://vithassan.wixsite.com/photography

Instagram: 

https://www.instagram.com/vit.hassan.photography/