Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

J82a91n 50S42o88u10k91u34p

7. 12. 2012 12:05

Neofolk je hudební styl německých neonacistických kapel? To jsou mi věci...

8 3
možnosti
Foto

V54í47t 34H91a76s92s17a66n

9. 12. 2012 17:54

Neofolk (or neo-folk) is a form of folk music that emerged from White Power ideals and indie faggotry. Neofolk lyrics can either be obviously anti-Semitic or Random Namedropping of European Supremacists. The genre encompasses a wide assortment of themes including traditional anti-Semitism, heathenry, homoeroticism, modern anti-Semitism and occultism.

http://uncyclopedia.wikia.com/wiki/Neofolk

3 11
možnosti
JN

J84a77n 60N57o65v27á60k

7. 12. 2012 8:43

Pane Hassan, prijde mi, ze ten kdo vybizi k nenavisti jste tu prave Vy.

14 5
možnosti
Foto

Zajímavý článek a až když člověk vše vidí pohromadě dojde mu,že autor má pravdu.Nedělal jsem si iluze o D.Landovi,To co předvádí poslední dobou je záležitost spíše pro lékaře než k diskusi.

10 12
možnosti
VK

Nazev tohoto clanku je naplnenim paragrafu 206 odst.1 tr.zak. pomluva a take paragrafu 41 odst.1 prestupek. Urazka. O klasifikaci nemuze byt sporu, protoze autor nevyjadruje svuj nazor, autor oznacuje dany stav jako fakt. Vzhledem k tomu, propagace nacizmu je v CR trestna a Daniel Landa za ni odsouzeny nebyl, tvrzeni z nazvu zaklada skutkovou podstatu vyse uvedeneho.

To ze Daniel Landa se nehodlal zatezovat nejakymi pravnimi spory, svedci o jeho charakteru.

22 12
možnosti
OH

Možná by se konečně hodila i AntiKarma.

Tak jak můžeme hodnotit jednotlivé diskutéry, bylo by vhodné hodnotit i jednotlivé Blogery. Pokud se nemýlím, tak právě blogeři si vymohli tuto registraci na jméno a bojují za to, aby si sami mohli čistit diskusi - což důvěru nevzbuzuje.Tak proč by i jednotlivé blogy neměly mít podobné hodnocení, jako diskutující?

19 6
možnosti
OH

Pane Hassane, podejte žalobu na pana Landu, žádejte zákaz reedicí starých alb Orlíku, žádejte spálení starých vydání, žádejte YouTube aby vymazala záznamy tohoto "svinstva" (tak to v diskusi nazýváte). Tedy pokud máte dost důkazů a věříte jim.

Za takový článek a odpovědi v diskusi jaké zde prezentujete, by vás pan Landa mohl žalovat, ale nestojíte mu za to.

Nebo ještě jedna cesta posouzení, pozve si rozumný člověk do svého domu někoho, kdo nehodlá pomáhat se společnou prací, kdo vyžaduje jídlo, bydlení (a s ním související služby) a kapesné zdarma? Někoho kdo vám rozvrací rodiný řád a vnucuje vám svoje názory, zákony a  kulturu? Jak daleko jsme došli, když nám přistěhovalci vnucují své zákony Šaría? Co je to za lidi, že se za 1000 let po příchodu z otčiny nedokázali začlenit?

Proč zvát, či vítat někoho, z koho jsou častokrát (či většinou) jen potíže, proč užívat dvojí metr, proč pozitivní diskriminace a nekončící pomoc na úkor přizpůsobeným (klidně i těch pár procent Romů či muslimů)?

14 8
možnosti
Foto

Treti pokus a konecne karma! Gratuluju, napotreti zkopirovanej blog a takovejch hitu, ovsem nic mensiho jsem od vas ani necekal

8 4
možnosti
KB

Vy mě připadáte jako když Šimek a Grossmann dělali v roce 1968 rozbor říkanky – Prašná brána.

Nechme zaznít tomuto svinstvu:  „Prašná brána otevřená, zlatým klíčem odemčená, kdo do ní vejde, tomu hlava sejde, ať je to ten, nebo ten, praštíme ho koštětem.

….. závěr básně už je pak otevřená výzva ke kontrarevoluci. Koho vy by chtěli praštit koštětem? Chápu. Dělníky, rolníky, milicionáře. Všechny ty, kteří se snaží zarazit vaše kontrarevoluční rejdy. Odvedl jste dobrou práci za svoje dolary pane autore.“

13 5
možnosti
PO

Co píše pan Hassan o Landovi? 1400 slov.

Co píše pan Landa o Hassanovi? Nic. Vůbec nic.

22 9
možnosti

1400 slov? To je jasna propagace nacismu, kazdy prece vi, ze 14 pouzivaji neonaciste jako akronym pro Adolf Hitler!

15 4
možnosti
PN

Asi takto: Svět bez landů na jedné a hassanů na druhé straně by byl o něco hezčí, bezpečnější a lepší k životu... :-)

8 2
možnosti
RV

Raději svět s Landou než s hasanem

6 2
možnosti
  • Počet článků 244
  • Celková karma 12,17
  • Průměrná čtenost 4096x
Jsem profesionální fotograf a novinář na volné noze. Toto je můj osobní blog, kde převážně přepublikovávám mé v jiných médiích vydané fotografie a rozhovory s osobnostmi.

V diskusi odpovídám pouze na slušné dotazy směřující k tématu daného článku. Příspěvky nesouvisející s tématem daného článku nekompromisně mažu.

Navštivte můj fotoweb:

http://vithassan.wixsite.com/photography

Instagram: 

https://www.instagram.com/vit.hassan.photography/