Tomio Okamura a jeho společenské harakiri

Pane Okamuro, tentokrát opravdu politicky nekorektně: Ve svém posledním článku ať už záměrně či z pouhé neinformovanosti lžete!

Vlastimil PechanecZdroj:Odpor org.

1.) Ve svém nejnovějším článku píšete: "Připomínám, že každý z nás jednou může být Bátora, Hilsner, Pechanec. Odsouzený předem na doživotí, bez šance na obranu. Bez viny." Poslední, koho ve svém nesourodém výčtu andílků jmenujete - byl sympatizant neonacistických skinheads, a za opakované ublížení na zdraví trojnásobně soudně trestaný recidivista Vlastimil Pechanec, v roce 2003 Vrchním soudem v Praze pravomocně odsouzený NE na doživotí, nýbrž k 17 letům odnětí svobody, NE bez šance na obranu, jelikož měl advokáta  a NE bez viny, nýbrž za rasistickou vraždu Roma Otty Absolona. ( V jeho spisech se to rasovými napadeními jenom hemží, např. předchozí pobodání romského mladíka ve Svitavách či přepadení svitavského celníka pro jeho židovský původ..)

 
 
 
2.) K neonacistické Národní straně píšete :

"Národní strana, za kterou kdysi jako nečlen kandidoval prokletý pan Bátora, není strana, kterou jsem kdy volil, v každém případě to byl legitimní politický subjekt zaregistrovány na Ministerstvu vnitra a splňující zákonnou podmínku, že jejich program není v rozporu s listinou práv a svobod a nepropaguje násilí na jednotlivci ani skupině obyvatel. Národní strana byla řádně zaregistrovanou politickou stranou a nikdy nebylo proti ní vedeno soudní řízení o zastavení činnosti."
 
- NSDAP byla ve své době také řádně registrovaná legitimní politická strana. Mění se snad podle Vás v případě, že příslušná neonacistická strana řádně vyplní pár formulářů, zaregistruje se na Ministerstvu vnitra a tudíž papírově splňuje zákonnou podmínku, že jejich program není v rozporu se základní listinou lidských práv a svobod a nepropaguje násilí na jednotlivci ani skupině obyvatel, něco na její ZÁVADNOSTI? - Vždyť neonacistické srazy a demonstrace bývají také zpravidla řádně registrovány například jako 'pokojné průvody k uctění obětí druhé světové války'... Nemluvě o koncertech neonacistických hudebních skupin.
 
 
 
3.) K jednomu z jejích stěžejních volebních programů píšete:
 
"Strana podle médií vystupuje proti EU, přistěhovalcům a Romům. Jeden z jejích členů zveřejnil Konečné řešení otázky cikánské, která mimo jiné obsahuje myšlenku vystěhovat Romy do Indie.
Kontroverzní spis o konečném řešení cikánské otázky jsem četl. Nepropagoval žádné vystěhovávání romských spoluobčanů do Indie. Navrhoval v kontextu s dřívějšími vystěhovaleckými vlnami Romů do zahraničí koordinaci vystěhovalectví nejlépe do některého ze státu Indie. Podpora vystěhovalectví samozřejmě jen pro ty, kdo sami chtějí, se státní podporou na založení nové existence v zahraničí a navíc po oboustranné dohodě s cílovým státem či provincií. Třebaže tahle myšlenka je v praxi nereálná"...
 
- To jsem rád, že už aspoň konečně vím, kde jste se v psaní Vaší slavné pasáže (viz.níže) inspiroval.
 
 
"O Dělnické straně píšeme, že je extrémistická, ale čím doopravdy? V čem je například extrémní názor, že Cikáni by si měli založit vlastní stát a že Česká republika by měla podpořit jejich vystěhovalectví do země, odkud pochází jejich prapředci?"
 
 
- Možnosti, jak to realizovat jsou totiž pouze dvě: Dobrovolné odstěhování Cikánů do Indie - (Což je dle nejen mého názoru absolutně nepravděpodobné.) V tomto případě už zbývá jen druhá možnost - To že jim to někdo bude muset poručit či je násilně vystěhovat. - Toto je černobílé, jednoduché, a tudíž tak velmi populární extrémní řešení. Nad tím, co je na tomto názoru extrémního jste se ve svém prvním článku tolik podivoval. Nyní jste nám to v dalším článku vysvětlil na pravou míru a vykrucujete se, že to bylo vlastně všechno myšleno tak trochu jinak. Apropo, jak může nějaká politická strana z vlastní vůle přijít s myšlenkou vystěhovalectví části českých občanů, kteří o to vůbec nestojí? A proč jste tuto myšlenku v prvním článku vůbec zmiňoval, když v příštím článku dodáváte, že je v praxi nereálná?
 
 


 
 
Podnikateli Okamuro, nejste občanem České republiky o nic víc než Romové. Předci každého z nás bez rozdílu barvy vlasů, očí či barvy pleti sem totiž odněkud přišli. I Ti Vaši a to pravděpodobně později než většina předků místních Cikánů/Romů. - Tudíž se pod rouškou dnes tolik populární politické nekorektnosti prosím nezastávejte rasistických vrahů z řad neonacistů, neonacistických stran či jejich bývalých kandidátů a nenavrhujte líbivá řešení, jak odsud vystěhovat jednu neoblíbenou menšinu. - Je to populistické a nemorální! - Anebo nás zde už déle netahejte za nos, buďte politicky nekorektní a přiznejte, že jste rasista!

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Vít Hassan | středa 2.3.2011 13:00 | karma článku: 44,40 | přečteno: 37480x