Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
P

pavel.61.

9. 3. 2011 12:52
jestliže je Narodní strana špatne proč nezmíníte i KSČM?

0 0
možnosti
JW

Konstrukter

9. 3. 2011 10:58
nesmyslný článek

Článek nedává žádný smysl, vytrhává pár vět z kontextu jiného článku a pak s nimi nesmyslně polemizuje.

Jediné na co bych se vás chtěl zeptat pane Hassan je: kdo rozhoduje o tom, že je nějaká strana závadná a každý kdo s ní měl v životě něco společného je dále společensky vyřazen a diskriminován. Jste to vy? Nebo Romea? Nebo pan Kocáb? Nebo snad naše milá média?

0 0
možnosti
I

iBlesk

9. 3. 2011 1:56
Vůbec jste jeho článek nepochopil, nebo

spíše nečetl a jen tak blábolíte o tom, co jste kde zaslechl.

0 0
možnosti
C

Cynyc_

8. 3. 2011 16:53
Pan Okamura

podle mého není rasista. Jen trpí slavomamem a potřebuje se neustále ukazovat v médiích. Takový člověk nevyhnutelně sklouzává k populismu (dalším příkladem je současný prezident), přičemž nejjednodušeji se zviditelňuje na výbušných tématech jako Romové. Nic nového, nic zajímavého, nic hodného zaznamenání.

0 0
možnosti
F

firaga

8. 3. 2011 15:03
Okamura

parádně zvednul mandle všem levičákům a multikulturním šílencům. Zároveň se ukazuje, co je to za hlupáky, protože nejsou schopni ani číst.

0 0
možnosti
C

Cynyc_

8. 3. 2011 16:54
Re: Okamura

Zajímavé. Domníval jsem se, že význam kolokviálního temínu "zvednout mandle" je jiný, než "napsat povrchní populistický blábol pro hlupáky a extremisty", ale podle Vás je to zřejmě totéž.

0 0
možnosti
TK

koutlosh

8. 3. 2011 11:53
Není to harakiri,

ale seppuku, jak by vám jistě pan Okamura vysvětlil a silně pochybuji, že jej skutečně ve společenské rovině spáchal, což lze vidět třeba i z názorů v této diskusi.

Ba dokonce i ten mediální mainstream, který obvykle jde multikulti exremistům na ruku, nikde nepsal o tom, že extremista Okamura žádá pro Pechance svobodu, ono se to nakonec celkem vyjasnilo a kdo četl, ten pochopil ;-) 

0 0
možnosti
M

marla

8. 3. 2011 9:33
Tolik překrucování

a lživých slintů se jen tak nevidí.Naštěstí si každej může přečíst Okamurovy články a aspoň trochu inteligentnímu čtenáři dojde co tady soudruh "rádobyantifašista"(dle mě ovšem regulérní fašista v obráceném gardu)nablil za nesmysly.Dokonce argumentuje superslintem, že Okamurovi předkové jsou v ČR kratší dobu než předkové rómů, což je jednak rasistickej plk jako prase, protože naráží na Okamurova japonského otce a vůbec předky z Japonska, a pak je to klasickej plk typického blba, který prostě nevidí, že v ČR tzv.většině vůbec nevadí jaké má kdo předky, jak dlouho tu jsou, jakou barvu má ten jedinec a všichni jeho předkové dohromady, ale především jak se chová.Klidně může bejt bleděmodřekostičkovanej a jeho předkové tady bejt o x let míň než předkové někoho jinýho, pokud se bude chovat slušně a dodržovat zákony, nikomu vadit nebude.

0 0
možnosti
TK

koutlosh

8. 3. 2011 11:20
Re: Tolik překrucování

R^

Tak jest, skutečných, zarytých rasistů v této zemi není moc. Těch co nemají rádi část nekulturně a nespolečensky se chovající populace bez ohledu na barvu pleti je mnohem více. To, že valná část takto jednajících spoluobčanů se rekrutuje z jednoho etnika, to už jaksi není problém náš, ale jejich.

0 0
možnosti
C

corpusdelicti

8. 3. 2011 7:40
Nadpis příspěvku

pri cteni vaseho clanku me napada spousta veci: vosi hnizdo, kuri oko, potrefena husa ..

0 0
možnosti
OK

Kurri22

7. 3. 2011 22:21
Prosím ...

... přestaňte už šířit tyhle lži. Vždyť článek Tomia Okamury překrucujete a vybíráte pasáže tak, aby to na tu vaši lež pasovalo. Není vám trapně?

0 0
možnosti
TM

Táta medvěd

7. 3. 2011 18:31
Národní strana je asi tak neonacistická jako vy jste eskymák

Stačí číst výroční zprávy Bezpečnostní informační služby.Rv

0 0
možnosti
  • Počet článků 243
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4109x
Jsem profesionální fotograf a novinář na volné noze. Toto je můj osobní blog, kde převážně přepublikovávám mé v jiných médiích vydané fotografie a rozhovory s osobnostmi.

V diskusi odpovídám pouze na slušné dotazy směřující k tématu daného článku. Příspěvky nesouvisející s tématem daného článku nekompromisně mažu.

Navštivte můj fotoweb:

http://vithassan.wixsite.com/photography

Instagram: 

https://www.instagram.com/vit.hassan.photography/