Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Stěhování národů s.r.o. - obrovský sociální experiment, jehož obětmi budeme my všichni

Stěhování národů s.r.o. je třetí knihou, která vznikla v Institutu Václava Klause (IVK) za poslední tři měsíce a byla vydána Nakladatelstvím Olympia.

 Jde o knihu profesora ekonomie a bývalého prezidenta Václava Klause a ekonoma se znalostí historie a arabistiky doktora Jiřího Weigla. Oba pánové považují současnou migraci lidí ze severní Afriky a středního východu do Evropy za tak vážné ohrožení evropské civilizace a evropské křesťanské kultury, že sepsali  urychleně tuto knihu, aby si ji každý mohl přečíst ještě než začne po novém roce mnohem mohutnější stěhování těchto lidí, které povede k opravdu vážnému ohrožení soužití národů v Evropě a spolužití nás všech. 

Autoři si přejí, abychom si uvědomili, čemu bude každý z nás čelit a nenechali se manipulovat našimi proevropskými médii, která nám neříkají pravdu a snaží se vše bagatelizovat převedením na konflikt mezi humanitární solidaritou a odsouzeníhodnou xenofóbií.  Klíčová migrace je totiž něco úplně jiného než to, jak lidé cestují, usazují se, či jak hledají jednotlivci asyl. Nejde zde jen o pomoc bližním, ale o obrovský sociální experiment, kterého obětmi budeme my všichni a jehož důsledkem bude, v důsledku osídlení Evropy lidmi s naprosto odlišnou kulturou a zvyky, zánik naší evropské kultury a civilizace. Vznikne prostě něco, co do Evropy nikdy nepatřilo a čemu by měl každý z nás čelit, dokud je (snad!) ještě čas.

"Není to jedna z běžných krizí, která odezní. Je to zásadní fenomén naší dobyNekritizujeme proto v knize tu islám, tu Lybii, tu dění v severní Africe, ale hledáme hlavní viníky, kteří tuto obrovskou migraci do Evropy umožňují, tolerují, pošťuchují, iniciují, ne-li dokonce organizují. A těmi jsou dnešní evropské kulturní elity, které jsou natolik oblíbené v celém světě, že osobností roku podle nejprestižnějšího amerického časopisu  Times se stala jejich vládkyně Angela Merkelová za její morálku a morální postoje při zvládání migrační krize. To není náhoda, ale mnohé to ukazuje o USA a potvrzuje to, že se nemýlíme," říká o knize profesor Václav Klaus.

Autoři odmítli v knize diskusi o této děsivé hrozbě jako o konfliktu mezi solidaritou a nenávistí, jak se to snaží bagatelizovat média. Ukazují, že se nejdná o běžnou migraci, ale o klíčovou přesidlovací akci milionů lidí. O obrovský sociální experiment, kterého obětmi budeme my všichni. O experiment, který je na nás zásadním způsobem napasováván evropskými elitami. A protože se nám nikdo nesnaží říkat o tomto pravdu a oni se na to již nemohli dívat, vyšla tato kniha.

"Celá migrační krize je obestřena ohromným pokrytectvím a mlžením ohromnými manévry byrokratickými, politickými a vojenskými. O tom všem píšeme v knize. Evropské elity se snaží spokojit s názorem, že na každý problém existuje jediné řešení - zvolání "Více Evropy!". My se tážeme, co to je. Pod tímto zvoláním si totiž každý představuje něco jiného. My si představujeme, že Evropa toto nebezpečné stěhování národů musí zastavit pouze společnými silami všech národů. Bruselští úředníci si představují, že nebude nebezpečné, když ho budou organizovat a byrokraticky řídit," vysvětluje Jiří Weigel.

I když kniha vypadá na první pohled vesele díky ilustracím Jiřího Slívy, který vypointoval obsahy textů geniální malířskou zkratkou, rozhodně to není lehké  čtení. Na to je její téma příliš vážné. Ve vánočním shonu se mnozí z nás nechají ukolébat koledami a něžnou atmosférou svátků. Autoři si přejí, abychom ani v tomto čase nezapomněli, že kolem nás zuří válka a nejde si hrát stále na to, že se nic neděje a nás se to netýká, jak nám servírují servilní média. Abychom si uvědomili, že doba kolem nás šílí a to, co zažíváme nyní, je jen počáteční fází a napřesrok propukne vše v mnohem strašnější fázi. Abychom se nenechali ošálit líbivými pseudohumanitními frázemi, uvědomili si, jaké strašlivé nebezpečí by znamenalo včasné nezastavení tohoto experimentu evropských elitářů a místo toho chránili svou zem.

Proto tak pospíchali, že knihu sepsali za deset dní, aby mohla vyjít ještě do vánoc, aby se každý občan mohl seznámit s pravdou a ne s tím, co mu servírují proevropská média a zejména televize. Jak správně říká šéfredaktor nakladatelství Olympia Kotouč, tato kniha je přelom v šíleném balastu, který se kolem nás v novinách a v především v televizi motá. 

"Kniha je rychle překládána do němčiny, aby si i Němci konečně uvědomili, kam je vede jejich fanatická pseudohumánní kancléřka nazývaná hrdě matkou migrantů. Jak se snaží v čele evropských tzv. elit  zničit národní státy (a tedy i Německo) a vytvořit novou Evropu a evropského člověka. Aby si uvědomili, že materiálem pro vytvoření takového člověka nebudou oni ani ostatní Evropané, ale že materiálem pro vytvoření tohoto člověka jsou nikde v evropské kultuře zakotvení migranti. V tomto smyslu mohou být tito přistěhovalci s naprosto odlišnými zvyky a kulturou předmětem manipulace na vytvoření člověka, o kterém snili všichni předchozí diktátoři," varuje bývalý prezident Václav Klaus.

Ale nejen bruselské elity, i Amerika má máslo nahlavě v tragédii, která se na Evropu valí. Barracku Obamovi  se podařilo jeho naivní koncepcí vývozu demokracie destabilizovat obrovskou část světa. Nejvíce se mu to dařilo několik let provádět podporou vzbouřenců na Středním východě a v severní Africe. Vybudoval tam tolik nestabilních národů sesazením a vybitím jejich vládců, že se tato oblast dostala nový název - Západní Asie. Abych byla sparavedlivá, nebyl to jen on. Bez války v Iráku v roce 2003 vedené jeho předchůdcem Buschem by tento region nebyl tak lehce zmanipulovatelný. Vraždící muslimské bratrstvo by nemělo sílu zničit tolik států a nebylo by ani tak mocné, aby v Sýrii mohlo vyvraždit přes 400 000 křesťanů a rozpoutat šílenou válku vedoucí k tomu, co vidíme denně na obrazovkách. Nyní se sice hrdě samo nazývá jakýmsi Muslimským státem, ale víme, jaké hordy hrdlořezů v přímém přenosu ho tvoří a že to žádný stát není. 

A  aby od tohoto masakru, který v Západní Asii Amerika rozpoutala, odpoutala zraky světa, velice se jí hodí to, co podniká nyní paní kancléřka Merkelová s obyvateli těchto zemí mířícími do EU. Proto ji Amerika ocenila, protože potřebuje někoho, kdo by chtěl něco podobného dělat na druhém konci světa. Amerika potřebuje někoho, kdo používá stejné obamovské "Yes we can" v němčině. Amerika, která nechápe historický význam národních států pro jejich obyvatele, by si navíc přála, aby Evropa byla beztvarou entitou jako USA. Neuvědomuje si, že Texas či Mexiko je něco jiného než Polsko a ČR. Že stát se neodlišuje pouze jiným folkem, ale tisíciletou historií, na níž je hrdý.

O tom a o dalších věcech se dočtete v knize "Stěhování národů s.r.o."

Snímky Ivana Haslingerová, Fragmenty

© Kulturní komise ČR

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Ivana Haslingerová | úterý 15.12.2015 11:09 | karma článku: 36,65 | přečteno: 2055x
  • Další články autora

Ivana Haslingerová

Senátorka Daniele Kovářová: ZLO PŘICHÁZÍ Z ISTANBULU

Skupiny aktivistů, bojovníků za práva žen a pomýlených podporovatelů Istanbulské úmluvy matou veřejnost výmysly o tom, že četnost domácího a sexuálního násilí roste a že je třeba ty kruté chlapy stíhat přísněji.

4.7.2023 v 9:47 | Karma: 46,65 | Přečteno: 1368x | Diskuse| Politická aréna - pro politiky

Ivana Haslingerová

Krásné narozeniny pane prezidente

Zůstaňte ještě dlouho pane prezidente tak svěží jako na posledním semináři v ČNB, kde jste vysvětloval, proč je hospodářství ČR na šikmé ploše.

18.6.2023 v 13:56 | Karma: 46,81 | Přečteno: 1440x | Diskuse| Politika

Ivana Haslingerová

Nechte učit Ševčíka a do čela VŠE postavte vzdělaného makroekonoma!

Snad již celý národ ví, že rektor Vysoké školy ekonomické Petr Dvořák přímo fanaticky usiluje o odvolání docenta Miroslava Ševčíka z postu děkana nejvýznamnější fakulty školy, kterou řídí, Národohospodářské fakulty VŠE.

15.4.2023 v 21:53 | Karma: 46,72 | Přečteno: 1583x | Diskuse| Ekonomika

Ivana Haslingerová

Protestujeme proti dehonestaci člena naší redakční rady Petra Žantovského Českou televizí

O stížnostech na Českou televizi, že se na obrazovkách přestali objevovat lidé mající jiný pohled na dění kolem nás než je ten provládní zeleně proevropský a protiruský, že ignoruje a dokonce často dehonestuje některé důležité udá

11.3.2023 v 14:13 | Karma: 46,16 | Přečteno: 1345x | Diskuse| Média

Ivana Haslingerová

Knížák: Největším ohrožením současného světa je přemíra informací

Pohled prof. Knížáka na problémy současného světa, na existenci Boha, na význam prezidenta, na modernizaci Hradu a Prahy, na státní vyznamenání, na kulturu undergroundu a na současné umění.

17.2.2023 v 12:52 | Karma: 42,85 | Přečteno: 584x | Diskuse| Kultura
  • Nejčtenější

Atentát na Fica. Slovenského premiéra postřelili

15. května 2024  14:56,  aktualizováno  17:56

Slovenského premiéra Roberta Fica ve středu postřelili. K incidentu došlo v obci Handlová před...

Fico je po operaci při vědomí. Ministr vnitra mluví o občanské válce

15. května 2024  19:25,  aktualizováno  23:12

Slovenský premiér Robert Fico, který byl terčem atentátu, je po operaci při vědomí. S odkazem na...

Fica čekají nejtěžší hodiny, od smrti ho dělily centimetry, řekl Pellegrini

16. května 2024  8:42,  aktualizováno  15:38

Zdravotní stav slovenského premiéra Roberta Fica je stabilizovaný, ale nadále vážný, řekl po...

Pozdrav z lůžka. Expert Antoš posílá po srážce s autem palec nahoru

13. května 2024  18:48,  aktualizováno  14.5 22:25

Hokejový expert České televize Milan Antoš, kterého v neděli na cestě z O2 areny srazilo auto, se...

Novotný je na vyhazov z ODS. Výroky o Slováčkové překročil hranici, řekl Benda

12. května 2024  12:11

Starosta Řeporyjí Pavel Novotný překročil hranice, které by se překračovat neměly, kritizoval v...

Vztahy s Českem jsou podle Posselta blízké. Na sjezdu varoval před nacionalisty

17. května 2024  6:15,  aktualizováno  15:10

Sudetští Němci si v příštích dvou letech chtějí společně s Českem připomenout 80. výročí konce...

Aktivisté si spletli lodě. Ta s municí pro Česko nakonec ve Španělsku nezakotví

17. května 2024  15:04

Protesty aktivistů a levicových stran proti vylodění lodi Borkum ve španělské Cartageně jsou zřejmě...

Policie řeší schvalování atentátu na Fica. V zahraničí vyhrožují státníkům

17. května 2024  14:33,  aktualizováno  14:57

Čeští policisté se budou dále zabývat dvěma z internetových příspěvků schvalujících středeční útok...

Piráti vytáhli plán proti dezinformacím. Putin má zájem ovlivnit volby, tvrdí

17. května 2024  13:31,  aktualizováno  14:48

Dezinformace jsou podle vládních Pirátů jednou z pěti největších hrozeb pro nadcházející...

  • Počet článků 397
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1436x
Po absolvování Matematicko-fyzikální fakulty UK na ní  zůstala pracovat jako odborný asistent a obhájila vědecký titul RNDr. a CSc.  Poté pracovala jako vědecký pracovník v Ústavu jaderného výzkumu v Řeži na studiu slitin kovů tvořících povlaky jaderného paliva v reaktorech, kde jsou vystaveny záření a extrémním teplotním podmínkám. Poté pracovala jako vědecký pracovník v Ústavu fyzikální chemie a elektrochemie J. Heyrovského ČSAV na studiu vlastností pevných látek za pomoci teoretické kvantové fyziky a chemie.  Publikovala o tom 39 odborných prací.

Po nedobrovolném opuštění vědecké práce díky bezprecedentnímu zásahu Rudolfa Zahradníka musela i přes předchozí dvojnásobné udělení mimořádné odměny ČSAV  za výsledky své práce z ČSAV odejít. Místo vědeckých prací o supravodičích a pod. byla nakonec nucena psát o zvířatech, politicích a podobných záležitostech. Nakonec se psaní článků a esejí stalo její druhou životní láskou a od roku 1996 je  šéfredaktorkou Kulturně-hospodářské revue @Fragmenty_news a jednatelkou Kulturní komise ČR, z.s.

Ve volných chvílích kromě turistiky ráda maluje. Ilustrovala např. knihu pohádek spisovatelky a básnířky Českomoravské vysočiny  Libuše Pamětnické "Strašidla ze Zálesí".

Nikdy nebyla členkou KSČM neboť komunismus pokládá za největší neštěstí lidstva 20. století. 

Seznam rubrik